Ελλάδα

Ασέλγεια σε 14χρονη: «Τη θωπεύσαμε, δεν τη βιάσαμε»

Τι ισχυρίζονται οι επτά ανήλικοι.

Parallaxi
ασέλγεια-σε-14χρονη-τη-θωπεύσαμε-δεν-τ-234326
Parallaxi

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι επτά ανήλικοι, ηλικίας από 13 έως 17 ετών, φέρονται να βίασαν ομαδικά 14χρονη μαθήτρια της Γ΄ Γυμνασίου σε εγκαταλελειμμένο κτήριο στην Περαία Θεσσαλονίκης.

Υπενθυμίζεται ότι το περιστατικό κατήγγειλαν θύμα μαζί και μητέρα στο Τμήμα Ασφάλειας Θερμαϊκού.

Για το περιστατικό συνελήφθησαν οι φερόμενοι δράστες. Κατά την κατάθεση των τελευταίων, η κοπέλα βρέθηκε στο κτήριο έπειτα από επικοινωνία που είχε με έναν εκ των επτά ανηλίκων.

Σύμφωνα μάλιστα με το protothema.gr, η 14χρονη φέρεται να έτρεφε αισθήματα για το συγκεκριμένο πρόσωπο, ο οποίος την παρότρυνε να συναντηθούν εκεί, χωρίς όμως να την ενημερώσει ότι μαζί του θα είναι κι άλλα άτομα.

Όταν η κοπέλα είδε ότι η κατάσταση άρχισε να ξεφεύγει, επιχείρησε να φύγει, όμως η ομάδα των επτά ανήλικων, δεν την άφησαν.

Αξιοσημείωτο είναι ότι, οι ανήλικοι ισχυρίζονται στις καταθέσεις τους ότι δεν βίασαν το κορίτσι αλλά πως το θώπευσαν, ενώ εκείνη, όπως υποστήριξε προσπαθούσε να δραπετεύσει.

Ο νεαρός που της έδωσε ραντεβού φέρεται να έφυγε κατά την διάρκεια των αποτρόπαιων πράξεων μαζί με φίλο του προκειμένου να παραμείνουν στο σημείο οι υπόλοιποι πέντε και να συνεχίσουν τις πράξεις τους.

Το θύμα τελικώς ειδοποίησε μια φίλη της λίγα λεπτά αργότερα εξιστορώντας της όσα συνέβησαν.

Κατόπιν η φίλη της κοπέλας ενημέρωσε την μητέρα του θύματος.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα