Top

ΒΙΝΤΕΟ: Σε διαθεσιμότητα 3 συνοριοφύλακες και αστυνομικός- Ξυλοκόπησαν πρόσφυγες έξω από το Καρά Τεπέ

Τι αναφέρουν οι πληροφορίες.

Parallaxi
βιντεο-σε-διαθεσιμότητα-3-συνοριοφύλα-696327
Parallaxi

via kara tepe

Τέσσερις αστυνομικοί, φαίνεται σε βίντεο που δημοσιοποίησε “Η Εφημερίδα των Συντακτών” να χτυπούν δύο πρόσφυγες στη Μυτιλήνη έξω από τον καταυλισμό του Καρά Τεπέ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί σταμάτησαν για έλεγχο τους πρόσφυγες, οι οποίοι επέστρεφαν από το σουπερμάρκετ και άρχισαν να τους χτυπούν.

Παρότι δύο αστυνομικοί συνέλαβαν τον έναν, ο άλλος πέφτει κάτω και ακόμη τρεις αστυνομικοί συνεχίζουν να τον χτυπούν αν και βρίσκεται στο έδαφος.

Το περιστατικό ανατέθηκε προς διερεύνηση με εντολή του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγου Μιχαήλ Καραμαλάκη, στην Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας.

Διατάχθηκε σε βάρος τους Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

Στο μεταξύ, σε συναγερμό τέθηκαν η Πυροσβεστική και η Πολιτική Προστασία για κοπές δέντρων από ισχυρούς ανέμους ιδίως στα βόρεια προάστια αλλά και στον Κορυδαλλό, ενώ και στην Κέρκυρα και τη Λευκάδα σημειώθηκαν ισχυρές βροχοπτώσεις.

UPDATE: 

Oι τρεις συνοριακοί φύλακες και ένας αστυνομικός τέθηκαν σε διαθεσιμότητα μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο, στο οποίο διακρίνονται να ασκούν βία σε βάρος δύο ατόμων κατά την διάρκεια ελέγχου στη Λέσβο.

Με πληροφορίες από H εφημερίδα των Συντακτών/ Mega

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα