Αθλητισμός

Άγριο ξύλο σε ματς για το Κύπελλο Ελλάδας – Στο νοσοκομείο ένας ποδοσφαιριστής

Επεισοδιακός ήταν ο αγώνας ανάμεσα στον Πανθρακικό και στον Εθνικό Πειραιώς

Parallaxi
άγριο-ξύλο-σε-ματς-για-το-κύπελλο-ελλάδ-1056713
Parallaxi

Οριστικά διεκόπη, το απόγευμα της Τετάρτης (13/09), ο αγώνας ανάμεσα στον Πανθρακικό και στον Εθνικό Πειραιώς στο πλαίσιο της τρίτης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας 2023-2024 έπειτα από ξύλο και επεισόδια, που είχαν ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό του ποδοσφαιριστή των φιλοξενούμενων, Σπύρου Γεωργούση.

Ειδικότερα, ο διαιτητής του αγώνα, Δημήτρης Χορόζογλου, κάλεσε τους παίκτες και τους εκπροσώπους των δύο ομάδων στα αποδυτήρια με τους φιλοξενούμενους να αρνούνται να συνεχίσουν το παιχνίδι μετά τον τραυματισμό του ποδοσφαιριστή τους. Τελικά, ο ρέφερι της αναμέτρησης πήρε την απόφαση να διακόψει το ματς και η τύχη του θα κριθεί στα αρμόδια δικαστήρια τις επόμενες ημέρες.

Πώς ξέσπασαν τα επεισόδια στον αγώνα

Με το σκορ στο 0-1 από το 29ο λεπτό χάρη στο γκολ του Αντωνίου, στο 43ο λεπτά ένα μαρκάρισμα του παίκτη του Εθνικού, Παναγιώτη Ζωγραφάκη, εκτός φάσης ήταν η αφορμή για την ένταση που ακολούθησε ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές.

Στο σημείο εκείνο μπήκαν μέχρι και οι πάγκοι στο γήπεδο με αποτέλεσμα να υπάρξουν συμπλοκές και αψιμαχίες και λίγη ώρα αργότερα ο Σπύρος Γεωργούσης έπεσε στον αγωνιστικό χώρο. Αφού δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες, διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο για εξετάσεις. Οι διαιτητές οδήγησαν τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια και ο αγώνας διεκόπη οριστικά αφού οι φιλοξενούμενοι αρνήθηκαν να βγουν εκ νέου στον αγωνιστικό χώρο.

πηγή thrakisports – ieidiseis

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα