Αθλητισμός

Τορίνο: Αποδοκιμασίες κατά Τσιτσιπά γιατί εγκατέλειψε αγώνα – Τον «έκραξε» και ο CEO της Lacoste

Τι συνέβη – Ποιος τενίστας τον υπερασπίστηκε

Parallaxi
τορίνο-αποδοκιμασίες-κατά-τσιτσιπά-γ-1082851
Parallaxi

Σφοδρές αντιδράσεις συνεχίζει να προκαλεί η απόφαση του Στέφανου Τσιτσιπά να ξεκινήσει τον αγώνα του με τον Ρούνε στο ATP Finals στο Τορίνο παρότι είχε πρόβλημα στη μέση.

Ο Έλληνας τενίστας τελικά εγκατέλειψε τον αγώνα  μετά από 17 λεπτά, στο 3ο game.

Οι Ιταλοί θεατές τον αποδοκίμασαν ενώ κατηγορήθηκε ότι έπαιξε για να πάρει τα λεφτά (75.000 δολάρια για 3 game).

Τελευταίο επεισόδιο είναι η επίθεση του CEO της Lacoste.

Μετά την αποχώρηση του Έλληνα ο Νόβακ Τζόκοβιτς κινδύνεψε να μείνει εκτός τετράδας και επειδή η Lacoste είναι από τους βασικούς χορηγούς του ο Τιερί Γκιμπέρ έσπευσε να τον κατηγορήσει για άδικη συμπεριφορά.

«Μπράβο στον Σίνερ για τη νίκη του (στην αναμέτρηση με τον Ρούνε). Παρά την unfair συμπεριφορά του Τσιτσιπά, έδειξε σε όλους για ποιο λόγο είναι ένας μελλοντικός πρωταθλητής κι ένας αυθεντικός τύπος» έγραψε στο twitter ο CEO της Lacoste.

Πάντως, υπέρ του Τσιτσιπά τάχθηκε ο Άντι Μάρεϊ: «Περίεργο ποστάρισμα από CEO αθλητικής εταιρείας… Το να τραυματίζεσαι είναι μέρος του αθλήματος και όχι… ανήθικη συμπεριφορά».

Ο Πολωνός Χούμπερτ Χούρκατς πήρε τη θέση του Τσιτσιπά λέγοντας: «Απ’ όσο ξέρω οι γιατροί του είπαν ότι μπορεί να παίξει. Πίστεψε ότι μπορούσε να τα καταφέρει, αλλά δυστυχώς συνέβη κάτι στην αρχή του αγώνα με τον Ρούνε. Ήταν μια άτυχη κατάσταση και για τους δυο μας. Τόσο γι’ αυτόν που είχε κερδίσει το δικαίωμα να παίξει εδώ, αλλά και για μένα που ήθελα να παίξω έναν ακόμη αγώνα».

πηγή ieidiseis

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα