Αθλητισμός

Αποθεωτική υποδοχή του Τεντόγλου μετά το χρυσό στο παγκόσμιο

Με... μπύρα και «όλε» τον σήκωσαν στους ώμους

Parallaxi
αποθεωτική-υποδοχή-του-τεντόγλου-μετ-1048588
Parallaxi

Αποθεωτική ήταν η υποδοχή του Μίλτου Τεντόγλου κατά την επιστροφή του στο ξενοδοχείο μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στον τελικό του μήκους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης. Ο κορυφαίος Έλληνας αθλητής όλων των εποχών, μολονότι γύρισε μετά τα μεσάνυχτα μαζί με τον προπονητή του Γιώργο Πομάσκι, γνώρισε την αποθέωση από την οικογένειά του και τα μέλη της ελληνικής αποστολής που τον περίμεναν στην είσοδο.

Τον υποδέχθηκαν με «όλε» κι ένα ποτήρι μπύρα, ενώ η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, η οποία άνοιξε το πρωί της Πέμπτης τον χορό των μεταλλίων και γιόρταζε την περίσταση επίσης με μπύρα, έσπευσε να τσουγκρίσει το ποτήρι της με τον Τεντόγλου. Ο Έλληνας πρωταθλητής αν και δεν πίνει αλκοόλ έκανε το χατίρι και ήπιε… μια γουλιά, προτού πνιγεί στις αγκαλιές των συγγενών του και των υπόλοιπων μελών της ελληνικής αποστολής, όπως συνέβη βεβαίως και με τον Γιώργο Πομάσκι, τον οποίο πέταξαν στον αέρα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σαν τον Μίλτο να γίνεις

Στους ώμους σήκωσαν και τον Τεντόγλου, ο οποίος συνέχισε να κρατάει το ποτήρι με την μπύρα στο χέρι. Οι πιο ευτυχισμένοι άνθρωποι βεβαίως ήταν οι συγγενείς του Μίλτου που ταξίδεψαν απ’ τα Γρεβενά στη Βουδαπέστη, οι γονείς του, η αδερφή του, οι δύο παππούδες του, η γιαγιά του και άλλοι συγγενείς και φίλοι που έζησαν από κοντά τη μεγάλη στιγμή του 25χρονου άλτη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SEGAS (@segas.gr)

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα