Αθλητισμός

Championship: Ποδοσφαιριστής κατέρρευσε μέσα στο γήπεδο

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αρχηγός της Λούτον, Τομ Λόκιερ, είναι πλέον καλά στην υγεία του.

Parallaxi
championship-ποδοσφαιριστής-κατέρρευσε-μέσα-στ-1012879
Parallaxi

Λίγο αφότου άρχισε ο τελικός της Championship μεταξύ της Λούτον και της Κόβεντρι, το αποκαλούμενο ματς των 200 εκατ. ευρώ που κρίνει το εισιτήριο ανόδου στην Premier League, το κοινό που βρέθηκε στις εξέδρες του Γουέμπλεϊ αλλά και οι τηλεθεατές πάγωσαν βλέποντας τον Τομ Λόκιερ να καταρρέει στον αγωνιστικό χώρο.

Στο 8ο λεπτό της αναμέτρησης ο αρχηγός της Λούτον σε μια ανύποπτη φάση, δίχως καν να συμμετέχει σε κάποια διεκδίκηση της μπάλας, ο 28χρονος Λόκιερ έπεσε στο έδαφος. Αρχικά φάνηκε να παραπατάει και δεν έγινε αμέσως αντιληπτή η σοβαρότητα της κατάστασής του. Όμως αμέσως μετά φαίνεται να προσπαθεί να σηκώσει το κεφάλι αλλά να καταρρέει δείχνοντας ότι έχασε τις αισθήσεις του.

Το ιατρικό επιτελείο της Λούτον έσπευσε κοντά του για τις πρώτες βοήθειες, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές απομακρύνθηκαν απ’ το σημείο με την αγωνία να είναι έκδηλη στα πρόσωπά τους. Έπειτα από λίγα λεπτά ο Λόκιερ μεταφέρθηκε εκτός αγωνιστικού χώρου με το φορείο κι αμέσως διακομίστηκε στο νοσοκομείο για εξετάσεις. Το θετικό είναι πως κατά την έξοδό του απ’ το γήπεδο φάνηκε να έχει ανακτήσει τις αισθήσεις του.

Η στιγμή της κατάρρευσης του αρχηγού της Λούτον:

Πηγή: ΕΘΝΟΣ
Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα