Αθλητισμός

Davis Cup: Νίκη έφερε και ο Αριστοτέλης Θάνος

Μεγάλο προβάδισμα για το ελληνικό τένις

Parallaxi
davis-cup-νίκη-έφερε-και-ο-αριστοτέλης-θάνος-969442
Parallaxi

Μετά τον Στέφανο Τσιτσιπά και ο Αριστοτέλης Θάνος πήρε την νίκη απέναντι στον αντίπαλο του από το Εκουαδόρ. Ο Έλληνας τενίστας επικράτησε 2-0 σετ (7-6(4), 6-4) με την Εθνική μας ομάδα να προηγείται με 2-0 στις νίκες και να απέχει μόλις μία από την άνοδο στην πρώτη κατηγορία του World Cup του Davis Cup.

Το επόμενο ματς του προγράμματος είναι αυτό των αδελφών Τσιτσιπά, Στέφανου και Πέτρου οι οποίοι εάν επικρατήσουν των Ιντάλγκο – Εσκομπάρ αύριο στις 12:00 θα δώσουν την νίκη και την πρόκριση στην χώρα μας.

την δυσκολία του να τελειώσει το δεύτερο σετ αναφέρθηκε ο Αριστοτέλης Θάνος, τονίζοντας πως έζησε μια εκπληκτική εμπειρία στο ΟΑΚΑ με τον κόσμο στο πλευρό του.

Όλα όσα δήλωσε ο Αριστοτέλης Θάνος:

«Δεν έχω δυσκολευτεί περισσότερο στη ζωή μου. Έχω ένα θέμα… Πολλές φορές έχω σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μου, όταν πρέπει να κλείσω ένα σετ. Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο για την στήριξη. Ήταν από τις πιο ωραίες ατμόσφαιρες που έχω ζήσει και η εμπειρία ήταν καταπληκτική. Στην αρχή είχα πολύ άγχος. Υπήρχε μεγάλη πίεση, αλλά το διαχειρίστηκα καλά».

Από την άλλη, ο προπονητής της Εθνικής, Δημήτρης Χατζηνικολάου, ανέφερε:

«Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Πήγε όπως πιστεύαμε και το περιμέναμε. Ο Αριστοτέλης ήταν λίγο σφιγμένος, αλλά μπήκε και έκανε το παιχνίδι με αποτέλεσμα να πάρει το ματς. Όλη η ομάδα είναι έτοιμη για τους επόμενους αγώνες».

πηγή: sport-fm.gr

#TAGS
Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα