Διχασμένο το ελληνικό κοινό για τις βρισιές Τσιτσιπά στον πατέρα του – Τι σχολιάζουν στο Χ

Πολλοί βάλλουν κατά του αθλητή, ωστόσο δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν ότι είναι θύμα μίας τοξικής σχέσης με τους γονείς του

Parallaxi
διχασμένο-το-ελληνικό-κοινό-για-τις-βρ-1045625
Parallaxi

Ο Στέφανος Τσιτσιπας ηττήθηκε χθες από τον Ιάπωνα Κέι Νισικόρι με 2-0 (6-4, 6-4) στην πρεμιέρα του στον 2ο γύρο του Μόντρεαλ και έτσι αποκλείστηκε από το καναδέζικο τουρνουά τένις.

Ωστόσο ο Έλληνας αθλητής βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο για τους λάθους λόγους καθώς επιτέθηκε φραστικά στον πατέρα του Απόστολο και στις δηλώσεις του μετά ανέφερε πως είναι απογοητευμένος από εκείνον.

Το περιστατικό που φυσικά έγινε viral, εκτυλίχθηκε κατά τη διάρκεια του πρώτου σετ κι ενώ ο Τσιτσιπάς έχανε 4-1 από τον Ιάπωνα αντίπαλό του. Fανερά εκνευρισμένος ο Έλληνας τενίστας γύρισε προς το μέρος του πατέρα του και προπονητή του και άρχισε να τον βρίζει. Να πας να γα@@@@@, ακούγεται να λέει ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Μάλιστα στη συνέχεια τον έδιωξε από το γήπεδο. «Βγες έξω απ’ το στάδιο» είπε αρκετές φορές με έντονο ύφος προς τον πατέρα του. Ο Απόστολος Τσιτσιπάς έφυγε, με την κάμερα να τον εντοπίζει αργότερα ψηλά στην κερκίδα.

Είναι αλήθεια πως ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν είναι και ο αγαπημένος αθλητής των Ελλήνων. Η συμπεριφορά του στα κορτ, διάφορες αναρτήσεις στα social media τα προηγούμενα χρόνια, αλλά και κάποιες δηλώσεις του δεν έχουν δημιουργήσει και την καλύτερη φήμη για τον ίδιο. Παρότι είναι ο πρώτος Έλληνας τενίστας που φτάνει τόσο ψηλά και καθιερώνεται στα διεθνή γήπεδα, σε μεγάλο ποσοστό δεν λαμβάνει την αγάπη που λαμβάνουν αντίστοιχα άλλοι Έλληνες αθλητές με επιτυχίες εκτός των συνόρων.

Η φραστική επίθεση στον πατέρα του μέσα στο γήπεδο δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη καθώς μέχρι και το πρωί της Παρασκευής, το όνομα του Τσιτσιπά είναι πρώτο trend στο ελληνικό twitter με πάμπολλα σχόλια για την συμπεριφορά του. Παραδόξως, σε αντίθεση με άλλες φορές, η πλειοψηφία δεν είναι εκείνη που γράφει υβριστικές αναρτήσεις.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα