Drones, ελικόπτερο, «Αίαντας» και ΜΑΤ στο ματς Παναθηναϊκός-Μαρσέιγ

Τρεις συλλήψεις έξω από το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας

Parallaxi
drones-ελικόπτερο-αίαντας-και-ματ-στο-ματ-1042853
Parallaxi

«Αστακός» είναι η Λεωφόρος Αλεξάνδρας για τον αγώνα του Παναθηναικού κόντρα στη Μαρσέιγ, υπό τον φόβο επεισοδίων μετά τα αιματηρά γεγονότα στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Νωρίτερα στη ΓΑΔΑ βρέθηκε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Οικονόμου, ο υφυπουργός Κώστας Κατσαφάδος και ο αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Λάζαρος Μαυρόπουλος, προκειμένου να ενημερωθούν από αξιωματικούς της αστυνομίας.

Αύρα, drone και ΜΑΤ στη Λεωφόρο Σε έκτακτη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στο αρχηγείο, αποφασίστηκε να εφαρμοστούν ιδιαίτερα ενισχυμένα μέτρα, προκειμένου να αποτραπούν τυχόν αντίποινα από πλευράς οπαδών της ΑΕΚ για τη δολοφονία του 29χρονου φιλάθλου της ομάδας, Μιχάλη Κατσουρή, κατά τη διάρκεια της επιδρομής των χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ μαζί με Έλληνες οπαδούς του ΠΑΟ.

Τα μέτρα περιλαμβάνουν αυστηρή επιτήρηση συνδέσμων φιλάθλων, σταθμών και άλλων σημείων όπου μπορεί να υπάρξει μετακίνηση και συγκέντρωση οπαδών, ενώ από νωρίς θα διακοπεί η κυκλοφορία γύρω από το γήπεδο και δεν θα επιτρέπεται η προσέγγιση από κανέναν χωρίς εισιτήριο.

Φωτογραφία: Eurokinisi

Για την εφαρμογή των μέτρων διατίθενται από τη ΓΑΔΑ περίπου 1.000 αστυνομικοί, εκ των οποίων 450 θα είναι στατικές δυνάμεις της Τροχαίας και άλλων υπηρεσιών γύρω από το γήπεδο, ενώ θα πραγματοποιούνται περιπολίες με μοτοσικλέτες από την Ασφάλεια, τις Ομάδες ΔΡΑΣΗ και ΔΙΑΣ και θα υπάρχει επιφυλακή από ομάδες ΟΠΚΕ και ΜΑΤ, αν χρειαστεί να επέμβουν.

Στην επιτήρηση χώρων συμμετέχουν drone και ελικόπτερο της αστυνομίας.

Τρεις συλλήψεις έξω από το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας

Στη σύλληψη τριών ατόμων προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές το βράδυ της Τετάρτης, έξω από το γήπεδο του Παναθηναϊκού, λίγο προτού ξεκινήσει η αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Μαρσέιγ, στον απόηχο των επεισοδίων στη Νέα Φιλαδέλφεια και υπό τον φόβο νέων εντάσεων.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε από την Αστυνομία βρέθηκαν πάνω τους μαχαίρια και φωτοβολίδες.

Πηγη – ieifimerida / in.gr

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα