Αθλητισμός

Εισαγγελική έρευνα για δηλώσεις Κούγια με αφορμή τον αγώνα Άρης – ΑΕΚ

Την έρευνα φαίνεται να φέρει εις πέρας η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους Θεσσαλονίκης.

Parallaxi
εισαγγελική-έρευνα-για-δηλώσεις-κούγ-1097178
Parallaxi

Εικόνα: Eurokinissi

Εισαγγελική έρευνα προκάλεσαν δηλώσεις που έκανε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Αλέξης Κούγιας, αναφερόμενος στον αγώνα ΆρηςΑΕΚ για τα πλέι-οφ της Σούπερ Λίγκ, αλλά και την απάντηση που ακολούθησε από την ΠΑΕ Άρης.

Με εντολή του προϊσταμένου της Εισαγγελικής Πρωτοδικών, Δημήτρης Σμυρνής, ο εισαγγελέας πρωτοδικών, αρμόδιος για θέματα αθλητισμού, Αναστάσιος Κεσίσης, παρήγγειλε τη διενέργεια προανακριτικής εξέτασης για να διερευνηθούν τα όσα καταγγέλθηκαν και από τις δύο πλευρές.

Στο πλαίσιο της ποινικής έρευνας θα εξεταστεί εάν στοιχειοθετούνται αξιόποινες πράξεις που συνδέονται με παράνομο στοιχηματισμό, παραβάσεις του Αθλητικού Νόμου και ό,τι άλλο προκύψει.

Την έρευνα αναμένεται να φέρει εις πέρας η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους Θεσσαλονίκης και θα κληθούν να καταθέσουν οι δύο πλευρές.

Οι δηλώσεις Κούγια

«Δεν θέλω να μιλήσω για το υπέροχο ματς που είδαμε απόψε στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ, γιατί αυτό είναι το πραγματικό ποδόσφαιρο.

Θέλω να μιλήσω για το παραποδόσφαιρο. Αυτό που έξαναν σήμερα ο Μάντζιος και ο Καρυπίδης δεν είναι αλλοίωση πρωταθλήματος, είναι βάρβαρη προσβολή σε όλους τους Έλληνες οπαδούς, σε όλες τις ιστορικές ομάδες που αγωνίζονται για το πρωτάθλημα και βάρβαρη προσβολή στον ιστορικό αυτό σύλλογο τον Άρη. Ο Άρης δεν είναι ούτε Βέροια ούτε το Μοσχοχώρι το χωριό του Καρυπίδη.

Ο Άρης είναι μία πολύ μεγάλη ομάδα και δεν μπορεί να χρησιμοποιείται έτσι για πονηρές ιστορίες. Εγώ καλώ τον κύριο Εισαγγελέα να πάρει την κασέτα του ματς και να γίνει έρευνα για τις στοιχηματικές αποδόσεις της ανατροπής. Δεν θέλω να πω τίποτα άλλο.»

Η αντίδραση της ΠΑΕ Άρης

«Έχουμε κουραστεί να ασχολούμαστε κάθε λίγο και λιγάκι με τον γραφικό Αλέξη.

Απόψε ο δικηγοράκος τόλμησε να πιάσει πάλι στο στόμα του τον ΑΡΗ και θα του κάνουμε τη χάρη να ασχοληθούμε για τελευταία φορά μαζί του.

Λοιπόν, άκου Αλέξη. Είναι προφανές ότι θέλεις να δημιουργήσεις κλίμα ενόψει του αγώνα της Τετάρτης.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θέλει να παρέμβει εδώ και τώρα ο εισαγγελέας για να δει τι πραγματικά συμβαίνει επιτέλους στο ελληνικό ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια. Πραγματικά το θέλουμε.

Θα το αντέξεις, όμως, εσύ και ο εντολέας σου; Θα αντέξετε να μπει ο εισαγγελέας και να τα βγάλει όλα στη φόρα; Να λάμψει η αλήθεια;

Λοιπόν, τελευταία φορά που σου κάνουμε τη χάρη Αλέξη.

Περιμένουμε τον εισαγγελέα…».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα