Αθλητισμός

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Νέο ντοκιμαντέρ για τη ζωή του – Θα είναι και ο ίδιος παραγωγός

Σημειώνεται ότι πριν από 2 χρόνια είχε κυκλοφορήσει η ταινία RISE, η οποία πραγματευόταν τις δυσκολίες που είχε αντιμετωπίσει ο ίδιος και η οικογένειά του όταν πρωτοήρθαν στην Ελλάδα

Parallaxi
γιάννης-αντετοκούνμπο-νέο-ντοκιμαντ-817306
Parallaxi

Δυναμικά στον χώρο της παραγωγής ταινιών και ντοκιμαντέρ μπαίνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο οποίος γνωστοποίησε την ίδρυση της «Improbable Media» η οποία θα κυκλοφορήσει σε περίπου έναν μήνα το ντοκιμαντέρ «Giannis: The Marvelous Journey». Θα αφορά την ιστορία της οικογένειά του από την Νιγηρία, στην Ελλάδα κι έπειτα στις ΗΠΑ, όπου ο ίδιος μεγαλούργησε στα παρκέ του ΝΒΑ.

Η πρεμιέρα είναι προγραμματισμένη για τις 19 Φεβρουαρίου, θα κυκλοφορήσει στην πλατφόρμα Prime Video και αναφέρεται πως η διάρκειά του θα είναι 108 λεπτά. Η «Improbable Media» είναι μία νέα εταιρεία την οποία ίδρυσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μαζί με τον πρώην μπασκετμπολίστα και νυν αναλυτή του ESPN, Τζέι Γουίλιαμς, ενώ την σκηνοθεσία του επερχόμενου ντοκιμαντέρ ανέλαβε η Ελληνοαμερικανίδα Κρίστεν Λάπας.

«Με υπερηφάνεια ανακοινώνω την κυκλοφορία του @ImprobableMedia με την οικογένειά μου και την πρώτη μας παραγωγή μεγάλου μήκους. Είναι η αληθινή ιστορία για το ταξίδι μου και της οικογένειάς μου και ανυπομονώ να τη μοιραστώ μαζί σας. Πρεμιέρα 19 Φεβρουαρίου στις @PrimeVideo», έγραψε στην ανάρτησή του.

giannis_ntokimater_18937.png

Σημειώνεται ότι πριν από δύο χρόνια είχε κυκλοφορήσει η ταινία RISE από την Disney, η οποία πραγματευόταν τις δυσκολίες που είχε αντιμετωπίσει ο ίδιος, τα αδέλφια και οι γονείς του όταν πρωτοήρθαν στην Ελλάδα.

Πηγή: ieidiseis.gr

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα