Αθλητισμός

Και όμως κάποιοι αμφισβητούν τον τίτλο του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Όταν δεν ξέρεις να χάνεις!

Parallaxi
και-όμως-κάποιοι-αμφισβητούν-τον-τίτλ-406165
Parallaxi

Ο λόγος για την ομάδα των Houston Rockets οι οποίοι αμφισβητούν τον τίτλο του MVP που δόθηκε στον Έλληνα superstar των Millwaukee Bucks. Χρησιμοποιώντας τον επίσημο λογαριασμό της ομάδας στο twitter, αλλά χωρίς να αναφέρουν το όνομα του Αντετοκούνμπο, η ομάδα του Houston δηλώνει αρχικά “Συγχαρητήρια στον νέο MVP, αλλά με όλο τον σεβασμό διαφωνούμε”. Στη συνέχεια με μια σειρά από tweets αποθεώνει τον δικό τους James Harden αναφέροντας τα συνολικά επιτεύγματα του “μούσια”:

“Τελείωσε στις 2 πρώτες θέσεις στην ψηφοφορία για τον MVP τις 4 από τις τελευταίες 5 σεζόν. Έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του ΝΒΑ που είχε τουλάχιστον 35 πόντους και 7 ασίστ μέσο όρο σε μία σεζόν. Σκόραρε +40 πόντους 28 φορές μέσα στην σεζόν, +50 πόντους 9 φορές και +60 πόντους δύο φορές” αναφέρει το πρώτο tweet για να ακολουθήσουν 2 ακόμα με στατιστικά και νούμερα του… δικού τους Harden.

Μπορεί το αρχικό tweet να έτυχε κάποιας αποδοχής με πάνω από 18.000 like και 8.000 retweets είχε όμως και περίπου 3.500 απαντήσεις σε πολλές από τις οποίες οι χρήστες τόνιζαν πως τέτοια αντίδραση είναι ντροπή και πως απλά οι Ρουκέτες… δεν ξέρουν να χάνουν!

Δείτε επίσης:

Συγκλονιστικός ο Γιάννης και δακρυσμένος στην ομιλία του στο NBA

Συγκινεί το βίντεο των Μπακς για τον Γιάννη: “Ένα παιδί από τα Σεπόλια έγινε MVP”

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα