Αθλητισμός

Κούγιας: Να ταυτίσω το όνομά μου με αυτό του Μαρινάκη για την εξυγίανση του ποδοσφαίρου

Το χαρακτήρισε μάλιστα ως «σκοπό ζωής»

Parallaxi
κούγιας-να-ταυτίσω-το-όνομά-μου-με-αυτό-1097178
Parallaxi

Τον νέο ρόλο του στον Ολυμπιακό σχολίασε ο Αλέξης Κουγιας μιλώντας στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ. Ο γνωστός ποινικολόγος που χθες ανακοινώθηκε πως αναλαμβάνει νομικός σύμβουλος των ερυθρόλευκων και εκπρόσωπος στο συμβούλιο της Super League με την ιδιότητα του Αντιπροέδρου τόνισε πώς «ο κεντρικός μου ρόλος είναι να υλοποιήσω το σχέδιο του Βαγγέλη Μαρινάκη να ‘ξεβρωμίσει’ το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Να ‘ξεβρωμίσει’ από αυτήν την εγκληματική οργάνωση. Η απόφαση του τεράστιου αυτού συλλόγου που έχω την τιμή να εκπροσωπώ είναι να ξαναφέρουμε την ποδοσφαιρική υγεία και αυτό θα γίνει μέσω θεσμικών οργάνων».

Τόνισε δε πώς υπάρχουν και στοιχεία. Ακόμα επισήμανε ότι «σκοπός ζωής είναι να ταυτίσω το όνομά μου, μαζί με αυτό του Βαγγέλη Μαρινάκη και μαζί με το τεράστιο κοινωνικό ποδοσφαιρικό γεγονός που είναι ο Ολυμπιακός, για την εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αυτός είναι ο στόχος μου. Θέλω να προσφέρω στο ελληνικό ποδόσφαιρο όλα αυτά που ονειρεύομαι όλα αυτά τα χρόνια. Και θα γίνει. Θα είμαι μαζί με την ποδοσφαιρική ομάδα του Ολυμπιακού παντού ώστε να μην επαναληφθούν φαινόμενα όπως του Χουάνκαρ. Η νομική αντιμετώπιση αυτής της υπόθεσης ήταν ‘κωμική’».

*πηγή εικόνας: ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα