Μέσα στα γήπεδα τιμάται η μνήμη των θυμάτων της τραγωδίας στα Τέμπη

Στην Τουρκία οι παίκτες της Τράμπζονσπορ εμφανίστηκαν φορώντας φανέλες που έγραφαν “περαστικά γείτονα”.

Parallaxi
μέσα-στα-γήπεδα-τιμάται-η-μνήμη-των-θυμ-980684
Parallaxi

Οπαδοί και αθλητές τιμούν τη μνήμη των θυμάτων και δείχνουν τη συμπαράστασή τους στους τραυματίες και τις οικογένειες της τραγωδίας με τη σύγκρουση των δύο τρένων στα Τέμπη.

Το τζάμπολ στον αγώνα του Ιωνικού με την ΑΕΚ για τη Basket League καθυστέρησε, επειδή ζητήθηκε να κατέβει ένα πανό με μήνυμα που αφορούσε το δυστύχημα των Τεμπών.

Όπως αναφέρει το SPORT 24, το μήνυμα που αναγραφόταν στο πανό έλεγε “Δεν ήταν ανθρώπινο λάθος, αλλά ούτε και ατύχημα, την κρατική δολοφονία βαφτίσατε δυστύχημα. Τέμπη 1/3/23 Θύρα 3”.

Οι οπαδοί του Ιωνικού αρνήθηκαν να κατεβάσουν το πανό και οι διαιτητές πείστηκαν να επιστρέψουν στο παρκέ (είχαν φύγει για τα αποδυτήρια, δίνοντας διορία 15 λεπτών για να κατέβει το πανό, αλλιώς δεν θα έκαναν το τζάμπολ) και το ματς ξεκίνησε με περίπου 20 λεπτά καθυστέρηση.

πηγή – news247

Τουρκία: Οι παίκτες της Τράμπζονσπορ εμφανίστηκαν φορώντας φανέλα που έγραφε “περαστικά γείτονα”

Την τελευταία περίοδο, η χώρα μας έχει έρθει πιο κοντά με την γειτονική Τουρκία λόγω των δύσκολων καταστάσεων που βιώνουν και οι δύο χώρες. Η Τούρκοι πολίτες δείχνουν την συμπαράστασή τους προς την Ελλάδα μετά το πολύνεκρο δυστύχημα τρένων στα Τέμπη.

Μάλιστα, οι παίκτες της Τραμπζονσπόρ λίγο πριν από τον αγώνα με την Ουμράνιγεσπορ για τουρκικό πρωτάθλημα, εμφανίστηκαν φορώντας φανέλες στις οποίες αποτυπώνονταν οι σημαίες των δύο χωρών και ανέγραφαν “περαστικά γείτονα”.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα