Μπλοκαρίστηκε ο ΠΑΟΚ από τη Στεάουα, νέα ήττα μέσα στην Τούμπα

Μετά το αρνητικό αποτέλεσμα κόντρα στον Άρη, νέα ήττα αυτή τη φορά από τους Ρουμάνους

Parallaxi
μπλοκαρίστηκε-ο-παοκ-από-τη-στεάουα-νέ-1223409
Parallaxi

Παρότι έπαιζε με παίκτη παραπάνω από το 55′, ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε με 1-0 από τη Στεάουα στην Τούμπα για τη δεύτερη στροφή της League Phase και παρέμεινε χωρίς βαθμό στο Europa League.

Δεν κατάφερε να σηκώσει κεφάλι ο ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος του Βορρά γνώρισε την ήττα με 1-0 από τη Στεάουα στην Τούμπα για τη δεύτερη αγωνιστική της League Phase του Europa League παρότι έπαιξε με παίκτη παραπάνω για περίπου 40 λεπτά και έμεινε χωρίς βαθμό στη διοργάνωση.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου είχε δύο δοκάρια, με τον Ντεσπόντοφ στο πρώτο μέρος και με τον Μιχαηλίδη στο 90’+7′ και έπεσε πάνω στον εξαιρετικό Ταρνοβάρου που ύψωσε τείχος στις προσπάθειες των παικτών της. Οι Ρουμάνοι, που είδαν τον αρχηγό τους να αποβάλλεται στο 55′, έφυγαν από τη Θεσσαλονίκη με το διπλό χάρη στο γκολ του Μπιρλιγκέα στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου και ανάγκασαν τον ΠΑΟΚ στην τρίτη διαδοχική ήττα του σε πρωτάθλημα και Ευρώπη.

Στην τρίτη αγωνιστική της League Phase του Europa League, ο ΠΑΟΚ θα υποδεχτεί τη Βικτόρια Πλζεν στην Τούμπα στις 24 Οκτωβρίου (19:45).

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Μπάμπα, Μιχαηλίδης, Κεντζιόρα, Σάστρε (70′ Ζίβκοβιτς), Καμαρά (70′ Μπακαγιόκο), Οζντόεφ (73′ Σβαμπ), Κωνσταντέλιας, Ντεσπόντοφ (83′ Σορετίρε), Τάισον, Τσάλοφ (70′ Τισουντάλι).

ΣΤΕΑΟΥΑ: Ταρνοβάνου, Ραντούνοβιτς, Ποπέσκου, Ντάγουα, Κρέτσου, Λιξάντρου (45’+6′ Εντζουμά), Τσουτ, Ολάρου, Τανάσε (65′ Ποπέσκου), Μπαλούτσα (46′ Μικουλέσκου), Μπιρλιγκέα (79′ Αλχάσαν)

Πηγή: sport24

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα