Αθλητισμός

Nεκρός αθλητής χόκεϊ σε αγώνα- Παγοπέδιλο του έκοψε το λαιμό

Φρικτό δυστύχημα κατά τη διάρκεια αγώνα το βράδυ του Σαββάτου.

Parallaxi
nεκρός-αθλητής-χόκεϊ-σε-αγώνα-παγοπέδι-1075302
Parallaxi

Νεκρός είναι ο παίκτης του χόκεϊ επί πάγου, Άνταμ Τζόνσον, ο οποίος είχε ένα τραγικό δυστύχημα κατά τη διάρκεια του αγώνα των Νότιγχαμ Πάνθερς με τους Σέφιλντ Στίλερς το βράδυ του Σαββάτου.

Όπως μετέδωσε η Independent, οι Νότιγχαμ Πάνθερς δήλωσαν ότι ο σύλλογος ήταν «συντετριμμένος» μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Άνταμ Τζόνσον στην Utilita Arena Sheffield. Ο αγώνας διεκόπη λόγω «σοβαρού επείγοντος ιατρικού περιστατικού», το οποίο ήταν αποτέλεσμα σύγκρουσης στα μέσα του παιχνιδιού.

Το BBC ανέφερε ότι ο Άνταμ Τζόνσον, ένας 29χρονος Αμερικανός, κόπηκε στον λαιμό από παγοπέδιλο. Νοσηλευτές φρόντισαν τον παίκτη, ενώ οι υπόλοιποι αθλητές σχημάτισαν δακτύλιο γύρω του και τοποθετήθηκαν οθόνες γύρω του.

Κατόπιν, ο Άνταμ Τζόνσον διακομίσθηκε στο νοσοκομείο του Γιορκσάιρ, αλλά οι Νότιγχαμ Πάνθερς επιβεβαίωσαν ότι απεβίωσε με ανακοίνωσή τους το πρωί της Κυριακής (29/10). «Θα μας λείψει πολύ και ο σύλλογος δεν θα τον ξεχάσει ποτέ», προστίθεται στην ανακοίνωση της ομάδας.

Ακόμα, η βρετανική ομάδα χόκεϊ επί πάγου επισημαίνει: «Ο Άνταμ [σ.σ. Τζόνσον], το νούμερο 47, δεν ήταν μόνο ένας εξαιρετικός παίκτης του χόκεϊ επί πάγου, αλλά και ένας σπουδαίος συμπαίκτης και ένας απίστευτος άνθρωπος με όλη τη ζωή μπροστά του. Οι Πάνθερς θα ήθελαν να στείλουν τις σκέψεις και τα συλλυπητήριά μας στην οικογένεια του Άνταμ, στη σύντροφό του και σε όλους τους φίλους του σε αυτή την εξαιρετικά δύσκολη στιγμή. Όλοι στον σύλλογο, συμπεριλαμβανομένων των παικτών, του προσωπικού, της διοίκησης και της ιδιοκτησίας, είναι συντετριμμένοι με την είδηση του θανάτου του Άνταμ».

Πηγή: ieidiseis 

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα