Αθλητισμός

Παραιτήθηκε ο Στιβ Μπένετ από την ΚΕΔ

Ολόκληρη η επιστολή παραίτησής του.

Parallaxi
παραιτήθηκε-ο-στιβ-μπένετ-από-την-κεδ-1060565
Parallaxi

Παραιτήθηκε σήμερα από την προεδρία της ΚΕΔ ο Στιβ Μπένετ. Ο Άγγλος σε επιστολή που συνέταξε παραδέχεται ότι όρισε Έλληνες διαιτητές στο μεγάλο ντέρμπι της Σούπερ Λίγκας, μεταξύ Παναθηναϊκού και ΑΕΚ, της ερχόμενης Δευτέρας.

«Δεν μου έμεινε καμία άλλη επιλογή, μετά την παρέμβαση του προέδρου της ομοσπονδίας, στο παιχνίδι Παναθηναϊκός – ΑΕΚ όπου είχα ορίσει ελληνική ομάδα διαιτητών», σημειώνει στην επιστολή του ο Μπένετ.

Διαβάστε αναλυτικά την επιστολή παραίτησής του:

«Αγαπητοί φίλοι και συνάδελφοι. Με πολύ μεγάλη μου λύπη σας ενημερώνω για την απόφαση μου να παραιτηθώ από τη θέση του αρχιδιαιτητή της επιτροπής των διαιτητών.

Δεν μου έμεινε καμία άλλη επιλογή, μετά την παρέμβαση του προέδρου της ομοσπονδίας, στο παιχνίδι Παναθηναϊκός – ΑΕΚ όπου είχα ορίσει ελληνική ομάδα διαιτητών.

Ο Πρόεδρος πήγε στη UEFA, προκειμένου να βρει ομάδα ξένων και στη συνέχεια περίμενε να ανακοινώσω την αλλαγή ως απόφαση της ΚΕΔ. Καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου μου εδώ, ενεργούσα με ακεραιότητα, ειλικρίνεια, αλλά το πιο σημαντικό μέσα στο πλαίσιο των κανονισμών για τους διαιτητές της UEFA και της FIFA.

Δυστυχώς, η Ομοσπονδία δε φαίνεται να θέλει να ακολουθήσει τον ίδιο τρόπο. Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για την υποστήριξη και τη φιλία σας κατά τη διάρκεια της παραμονής μου εδώ – θα μου λείψετε όλοι τρομερά, αλλά ελπίζω ότι θα συνεχίσετε να πιέζετε τον εαυτό σας ακόμα περισσότερο για να είστε οι καλύτεροι.

Πάντα πίστευα ότι παίρνεις αυτό που σου αξίζει στη ζωή και αυτό ισχύει και για τη διαιτησία. Όσο πιο σκληρά δουλεύεις τόσο περισσότερη επιτυχία θα έχεις. Προσέξτε και καλή τύχη – ήταν χαρά να συνεργαστώ μαζί σας».

Πλέον η ΕΠΟ καλείται να αποδεχθεί την παραίτηση του Στιβ Μπένετ, κάτι που αναμένεται να γίνει μέσα στην ημέρα στη συνεδρίαση της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων της ομοσπονδίας.

Πηγή: sport-fm.gr

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα