Πόλο: Σήμερα η μεγάλη στιγμή της εθνικής

Η ώρα και το κανάλι μετάδοσης.

Parallaxi
πόλο-σήμερα-η-μεγάλη-στιγμή-της-εθνική-1038609
Parallaxi

Αναμέτρηση για το χρυσό μετάλλιο στο πόλο ανδρών αναμένεται σήμερα (29/07) μεταξύ της Εθνικής Ελλάδος και της Ουγγαρίας στο πλαίσιο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Υγρού Στίβου που διεξάγεται στη Φουκουόκα.

Η Ελλάδα προκρίθηκε για πρώτη φορά στον τελικό ενός Παγκοσμίου Πρωταθλήματος και εξασφάλισε μία από τις δύο θέσεις που δίνει η εν λόγω διοργάνωση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι, αφού επικράτησε της Σερβίας με 13-7 στον πρώτο ημιτελικό, ο οποίος διεξήχθη την Πέμπτη (27/07).

Ακόμα, την ίδια ημέρα, στον δεύτερο ημιτελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Υγρού Στίβου, η Ουγγαρία χρειάστηκε ένα γκολ του Κριστιάν Μάνχερτς στη λήξη της αναμέτρησης για να στερήσει από την Ισπανία την πρόκριση στον τελικό και – κατ’ επέκταση – στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. Έτσι, οι Μαγυάροι νίκησαν τους Ίβηρες με 12-11.

Ο μεγάλος τελικός ανάμεσα στην Ελλάδα και στην Ουγγαρία πρόκειται να αρχίσει στις 12:00 [ώρα Ελλάδας] και να μεταδοθεί απευθείας από την Ιαπωνία μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ3 και μέσα από το ERTFLIX (εδώ) στο διαδίκτυο.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα