Θάνατος Μπάλντοκ: Τα πρώτα ευρήματα, τι αναζητά η ΕΛ.ΑΣ

"Σοκαρισμένοι από την τρομερή απώλεια, παρακαλούμε τα ΜΜΕ να σέβονται την ιδιωτικότητά μας" το μήνυμα της οικογένειας του ποδοσφαιριστή

Parallaxi
θάνατος-μπάλντοκ-τα-πρώτα-ευρήματα-τι-1226307
Parallaxi

Το σοκ στον ελληνικό αθλητισμό και στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι μεγάλο το βράδυ της Τετάρτης (9/10). Η είδηση του θανάτου του Τζορτζ Μπάλντοκ έχει παγώσει τους πάντες, με τον 31χρονο αθλητή να εντοπίζεται νεκρός στην πισίνα του σπιτιού του στα νότια προάστια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εκ πρώτης όψεως δεν εντοπίστηκε τραύμα στη σορό του Μπάλντοκ, με το πλήρωμα του ΕΚΑΒ να υπολογίζει πως ο ομογενής ποδοσφαιριστής είχε χάσει αρκετές ώρες πριν τη ζωή του.

Η σύζυγός του και μητέρα του παιδιού του προσπαθούσε επί ώρες να επικοινωνήσει μαζί του, δεν τα κατάφερε και τελικά τον διεθνή αθλητή εντόπισε ο ιδιοκτήτης του σπιτιού.

Την έρευνα έχει αναλάβει υποδιεύθυνση Ασφαλείας νοτιοανατολικής Αττικής, ενώ η ακριβής αιτία του θανάτου του Μπάλντοκ θα προκύψει από την νεκροψία-νεκροτομή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο σπίτι βρέθηκε ένα άδειο μπουκάλι βότκα, ωστόσο δεν είναι γνωστό πότε έγινε η κατανάλωσή του. Η ΕΛ.ΑΣ. ερευνά εάν υπάρχουν και άλλες ουσίες στο σπίτι.

Οικογένεια Μπάλντοκ: “Σοκαρισμένοι από την τρομερή απώλεια, παρακαλούμε τα ΜΜΕ να σέβονται την ιδιωτικότητά μας”

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ σκόρπισε τη θλίψη στους οικείους του, το ελληνικό και το βρετανικό ποδόσφαιρο, καθώς έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 31 ετών. Η οικογένεια του εκλιπόντος προχώρησε σε δήλωση, την οποία παραθέτει ο δημοσιογράφος του Athletic Ντέιβιντ Όρνσταϊν, η οποία επιβεβαιώνει το γεγονός και ζητά από τα ΜΜΕ να σεβαστούν την ιδιωτικότητά τους σε αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Η ανακοίνωση της οικογένειας του Τζορτζ Μπάλντοκ αναφέρει:

“Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι ο Τζορτζ δυστυχώς πέθανε. Ως οικογένεια είμαστε σοκαρισμένοι από αυτή την τρομερή απώλεια. Παρακαλούμε τα ΜΜΕ να σέβονται την ιδιωτικότητά μας αυτή τη στιγμή”.

Με μαύρα περιβραχιόνια στο ματς με την Αγγλία

Απόλυτα σοκαρισμένοι ήταν στο άκουσμα της είδησης και οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ομάδας και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς που βρίσκονται στο Λονδίνο για τον αποψινό αγώνα της «γαλανόλευκης» με την Αγγλία (21:45) για την 3η αγωνιστική του Nations League. Ο Μπάλντοκ άλλωστε, ήταν ενεργό μέλος της Εθνικής την τελευταία διετία και αν δεν αντιμετώπιζε τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε απ’ τον Μάρτη κι έπειτα, μέχρι την επιστροφή του στα ματς των «πράσινων», πιθανότατα θα βρισκόταν μαζί με την ελληνική ομάδα στο Λονδίνο.

Οι παίκτες της Εθνικής θα αγωνιστούν στο ματς με την Αγγλία φορώντας μαύρα περιβραχιόνια, ενώ την ερχόμενη Κυριακή (13/10), στο εντός έδρας παιχνίδι με την Ιρλανδία, θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού.

ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Είμαστε σοκαρισμένοι από την απώλεια του George μας

Σοκαρισμένη από τον αιφνίδιο θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 31 ετών η ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Στην ανακοίνωσή της αναφέρει: «Είμαστε συγκλονισμένοι, είμαστε σοκαρισμένοι από την απώλεια του George μας. Η οικογένεια του Παναθηναϊκού θρηνεί για τον αδόκητο χαμό του. Στεκόμαστε στο πλευρό της οικογένειας και των οικείων του George Baldock».

Συλλυπητήρια της Εθνικής Αγγλίας για τον θάνατο του Μπάλντοκ

Τη βαθιά οδύνη τους για το χαμό του ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, Τζορτζ Μπάλντοκ, εξέφρασαν η Εθνική Ομάδα της Αγγλίας και η Αγγλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία στα social media.

«Είμαστε πολύ λυπημένοι για τον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ. Ο Τζορτζ ήταν κοντά σε πολλούς παίκτες μας και εκπροσώπησε την Ελλάδα – τους αντιπάλους μας το βράδυ της Πέμπτης. Σκεφτόμαστε την οικογένεια, τους φίλους και τους συμπαίκτες του Τζορτζ σε σύλλογο και χώρα σε αυτή τη δύσκολη στιγμή» ανέφερε η ανακοίνωση της Εθνικής Αγγλίας, ενώ απ’ την πλευρά της η Ομοσπονδία (FA) έγραψε: «Είμαστε συντετριμμένοι στο άκουσμα του θανάτου του Τζορτζ Μπάλντοκ σε ηλικία 31 ετών. Οι σκέψεις μας και τα θερμά μας συλλυπητήρια πάνε στην οικογένεια, τους φίλους και τους συμπαίκτες του Τζορτζ στον σύλλογο και την εθνική».

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα