Αθλητισμός

Θεσσαλονίκη: Κλίμα οδύνης και θλίψης στο Παλέ, στο τελευταίο αντίο στον Γιάννη Ιωαννίδη

Εκατοντάδες αθλητές και οπαδοί του Αρη τον αποχαιρέτισαν με το σύνθημα  «Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ, ρε Ξανθέ, ρε Ξανθέ» - Στη Θέρμη στις 5 το απόγευμα η κηδεία του.

Parallaxi
θεσσαλονίκη-κλίμα-οδύνης-και-θλίψης-σ-1066424
Parallaxi

Κλίμα συγκίνησης και θλίψης επικρατεί στο Παλέ Ντε Σπόρ της Θεσσαλονίκης, όπου εκτέθηκε η σωρός τον Γιάννη Ιωαννίδη, για λαϊκό προσκύνημα.

Τον προπονητή της ιστορικής ομάδας μπάσκετ του Αρη, που έφυγε από τη ζωή την περασμένη Τετάρτη αποχαιρέτησαν το απόγευμα της Παρασκευής στο Αλεξάνδρειον Μέλαθρον, όλος ο λαός του ΑΡΗ, παλιοί και νέοι καλαθοσφαιριστές με πρώτο το Νίκο Γκάλη. Πολλοί κρατούσαν κίτρινα λουλούδια ενώ άλλοι έφεραν όλα τα τρόπαια και τα κύπελλα και τα πρωταθλήματα που κέρδισε ο «Ξανθός» για την ομάδα των «κιτρινόμαυρων».

ΣΕ ΛΑΪΚΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ Η ΣΟΡΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΤΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΜΕΛΑΘΡΟ (ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI)

Η ανάρτηση του Άρη για το λαϊκό προσκύνημα

«Η απώλεια του Γιάννη Ιωαννίδη συγκλόνισε το πανελλήνιο και φυσικά την οικογένεια του ΑΡΗ. Λίγο πριν συνοδευτεί στην τελευταία κατοικία του, δεν είναι δυνατόν να μην επισκεφθεί για τελευταία φορά το ‘σπίτι’ του. Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ Midea καλεί τους φίλους της ομάδας αύριο στις 15:30 στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο, για να αποχαιρετήσουμε όλοι μαζί τον ανυπέρβλητο «Ξανθό», η σορός του οποίου θα βρεθεί στο γήπεδο που δόξασε και δοξάστηκε, πριν την ταφή του στα κοιμητήρια Θέρμης.

ΣΕ ΛΑΪΚΟ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ Η ΣΟΡΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΣΤΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΜΕΛΑΘΡΟ (ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI)

Το ‘παρών’ στο Αλεξάνδρειο θα δώσουν η διοίκηση της ΚΑΕ ΑΡΗΣ Midea, σύσσωμη η ομάδα μας, καθώς και παλαίμαχοι καλαθοσφαιριστές που συνέδεσαν το όνομά τους με τον Γιάννη Ιωαννίδη. Όλοι στο «Παλέ» για να αποχαιρετήσουμε τον θρυλικό ‘Ξανθό’ όπως του αξίζει, στο ‘σπίτι» του!’», τονίζει στην ανακοίνωση της για το λαϊκό προσκύνημα η ΚΑΕ Άρης.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα