Agenda

Τουρνουά FIFA στην Αγορά Μοδιάνο

Η Αγορά Μοδιάνο ενώνει τις δυνάμεις της με την Battlenet Gaming Stations και διοργανώνουν μαζί, το πιο συναρπαστικό τουρνουά EA FC 24 της χρονιάς!

Parallaxi
τουρνουά-fifa-στην-αγορά-μοδιάνο-1141949
Parallaxi

Το Σάββατο 6 Απριλίου 2024, στο ισόγειο της Αγοράς Μοδιάνο, από τις 12:00 και μετά, τα χειριστήρια παίρνουν φωτιά και οι συμμετέχοντες παρατάσσουν τις ομάδες τους για πολύ μεγάλες ποδοσφαιρικές μάχες, σε ένα μοναδικό τουρνουά e-Sports, στην καρδιά της εμβληματικής Κεντρικής Αγοράς Τροφίμων της πόλης!

Από το τουρνουά δεν θα μπορούσαν λείπουν οι master του είδους, οι αγαπημένοι Tech it Serious, που έρχονται επίσης στην Αγορά Μοδιάνο για να παίξουν με τους συμμετέχοντες, να κάνουν κερκίδα με τον δικό τους μοναδικό τρόπο και φυσικά να δοκιμάσουν τις πιο γευστικές λιχουδιές από τα καταστήματα της Αγοράς Μοδιάνο.

ΠΛΑΙΣΙΟ, UNDER AMOUR, READY Premium Hydration και φυσικά Battlenet Gaming Stations και Αγορά Μοδιάνο, επιστρατεύονται για να δωροθετήσουν το τουρνουά και να μοιράσουν super Δώρα!

1ος νικητής: Δωροεπιταγή αξίας 300€ από το ΠΛΑΙΣΙΟ

2ος νικητής: Δωροεπιταγή αξίας 100€ από το ΠΛΑΙΣΙΟ

3ος νικητής: Δωροεπιταγή αξίας 80€ από την UNDER ARMOUR

Στον χώρο θα υπάρχει επιπλέον, θεματικός τροχός όπου όλοι οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να ..γυρίσουν και να κερδίσουν μοναδικά δώρα από τα καταστήματά Battlenet και food κουπόνια -2€ για εξαργύρωση σε οποιοδήποτε κατάστημα της Αγοράς Μοδιάνο για την ημέρα του τουρνουά.

Η συμμετοχή στο τουρνουά είναι εντελώς ΔΩΡΕΑΝ! 

Δήλωσε συμμετοχή εδώ: https://bnet.gg/eafc24modiano 

*Κανονισμοί τουρνουά: https://bnet.gg/eafc24modrules

Agora Modiano x Battlenet Gaming Stations …are in the game!

#TAGS
Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα