Επικαιρότητα

Αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει όσα έζησε χθες τη νύχτα στην επίθεση στις 40 Εκκλησιές

Τις προηγούμενες ημέρες στη γειτονιά άγνωστοι με κουκούλες σταματούσαν νεαρά παιδιά και τους ρωτούσαν απειλητικά τι ομάδα είναι

Parallaxi
αυτόπτης-μάρτυρας-περιγράφει-όσα-έζη-991214
Parallaxi

Ένα σοβαρό περιστατικό οπαδικής βίας είχαμε χθες βράδυ σε μια ήσυχη γειτονιά των 40 Εκκλησιών όταν ομάδα κουκουλοφόρων χούλιγκαν επιτέθηκαν με λοστούς σε πελάτες εστιατορίου της περιοχής.

Από την επίθεση τραυματίστηκαν τρία άτομα και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ. Ο ένας από τους τραυματίες δέχτηκε χτυπήματα στο κεφάλι, ενώ οι άλλοι δυο είναι χτυπημένοι στα άκρα.

Η parallaxi συνομίλησε με έναν από τους θαμώνες του καταστήματος που τρομοκρατημένος μαζί με τους οικείους του προσπαθούσε να διαφύγει.

”Την ώρα εκείνη στα εξωτερικά τραπέζια του μαγαζιού καθόταν μια μεγάλη παρέα αντρών 30-45 ετών και στα υπόλοιπα οικογένειες με παιδιά. Ήρθαν επί τούτου πιθανόν είχαν περάσει νωρίτερα και είχαν ελέγξει. Ήρθανε πεζή από την Καβάφη με κράνη και στυλιάρια.

Προφανώς είχαν παρκάρει τα αυτοκίνητα τους πιο πάνω για να μην ταυτοποιηθούν. 15-20 άτομα. Επιτέθηκαν στους καθήμενους και κατάστρεψαν και ένα όχημα πελάτη που μπήκε να προφυλαχτεί. Ο κόσμος ούρλιαζε και φώναζε βοήθεια. Υπήρξαν μικρές υλικές φθορές στην επιχείρηση.

Όλη η επιχείρηση κράτησε 3-4 λεπτά. Ήρθαν και φύγανε παρά πολύ γρήγορα και οργανωμένα. Φαινόταν ότι ξέρανε ακριβώς τι κάνανε.

Το στενάχωρο είναι ότι παρά τον Αλκή δεν έχουν αίσθηση ότι η κατάληξη τέτοιων ενεργειών μπορεί να κοστίσει ζωές και δεν διστάζουν να επιτεθούν ανάμεσα σε γυναικόπαιδα. Δεν πρόκειται για κάποιο σκοτεινό στενό αλλά για τον πιο κεντρικό δρόμο της περιοχής.

Στο εστιατόριο επικράτησε πανικός. Οι θαμώνες έκλαιγαν και φώναζαν, η παρέα που δεχόταν επίθεση προσπάθησε να αμυνθεί με γυμνά χέρια απέναντι σε ρόπαλα.

Τις προηγούμενες ημέρες στη γειτονιά άγνωστοι με κουκούλες σταματούσαν νεαρά παιδιά και τους ρωτούσαν απειλητικά τι ομάδα είναι.”

Ανάκριση διερευνά η αστυνομία αλλά μέχρι τώρα δεν έχουν υπάρξει συλλήψεις.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα