Top

Bιασμός- Θεσσαλονίκη: Κατεπείγουσα έρευνα από τον εισαγγελέα στην Κύπρο

Νέες καταθέσεις τη Δευτέρα.

Parallaxi
bιασμός-θεσσαλονίκη-κατεπείγουσα-έρε-273384
Parallaxi

Ο Χρήστος Χριστοφίδης, βουλευτής ΑΚΕΛ, έπειτα από όσα είδαν το φως της δημοσιότητας διέταξε κατεπείγουσα έρευνα ώστε να αποδειχθεί αν οι ισχυρισμοί και οι καταγγελίες ευσταθούν.

«Οι πληροφορίες εμπλοκής Κυπρίων ξεκίνησαν από τον ελλαδικό χώρο. Θεωρώντας εμείς ότι αυτές οι καταγγελίες είναι πολύ σοβαρές, ζήτησα από τον γενικό εισαγγελέα να διερευνηθούν για να έχουμε πλήρη εικόνα για το τι πραγματικά συμβαίνει», είπε μιλώντας σε εκπομπή του Mega ο βουλευτής.

«Αν ισχύει κάτι τέτοιο πρόκειται για ένα πολύ σοβαρό έγκλημα. Υπήρξε άμεση ανταπόκριση από τον εισαγγελέα και την αστυνομία. Περιμένουμε εξελίξεις», είπε ακόμη.

https://www.youtube.com/watch?v=XTvF7LNwIPE

Νέες καταθέσεις τη Δευτέρα

Στο μεταξύ, τη Δευτέρα θα καταθέσουν ο φίλος του εργοδότη της 24χρονης που τον συνόδευσε στο ξενοδοχείο το πρωί της Πρωτοχρονιάς, καθώς και η ανήλικη που ήταν μαζί με τη Γεωργία.

Τι λέει συγγενής της 24χρονης 

Συγγενής της 24χρονης μίλησε επίσης στο Mega και είπε τα εξής:

«Ό,τι και να πω είναι λίγο, αυτά τα πράγματα που συμβαίνουν στην κοπέλα εδώ και πόσο καιρό είναι εξωπραγματικά. Ούτε στο χειρότερο εχθρό να μην εύχεσαι τέτοιο πράγμα. Όλο το χωριό είναι σοκαρισμένο. Δεν είναι μόνο ο συγγενικός κύκλος. Είναι κάτι το οποίο κανείς δεν εύχεται να συμβεί σε κανέναν. Είναι ό, τι χειρότερο. Της έχω στείλει μήνυμα να μην στεναχωριέται και ότι θα είμαστε δίπλα της σε ό,τι χρειαστεί».

«Δεν το κάνει εύκολα κανείς αυτό, αυτό ειναι δύναμη ψυχής, υστερα από όλα αυτά που έχει περάσει στη ζωή της. Δεν είναι καθόλου εύκολο να βγει να πεις αυτό που τράβηξες εκείνη τη μέρα. Είναι πολύ δύσκολο από πολλές απόψεις. Ο περισσότερος κόσμος πιστεύω θα το σκεφτόταν να βγει με το πρόσωπό του και να το πει», πρόσθεσε.

«Δεν γνώριζα κανένα από αυτά τα άτομα, ούτε τα ονόματα αυτά, δεν ήξερα τίποτα», ανέφερε τέλος.

https://www.youtube.com/watch?v=AeF3BDuGehg

Με πληροφορίες από Mega 

Βιασμός 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: Τι έδειξε η ανάλυση DNA – Τα ευρήματα

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα