Top

BINTEO: Διαδηλωτές καταπάτησαν και έκαψαν την αμερικανική σημαία έξω από τον Λευκό Οίκο

Οι πληροφορίες.

Parallaxi
binteo-διαδηλωτές-καταπάτησαν-και-έκαψαν-τ-621118
Parallaxi

Μια ομάδα διαδηλωτών του “Black Lives Matter” στην Ουάσινγκτον καταπάτησε χθες την αμερικανική σημαία προτού προτού της βάλει φωτιά, υποστηρίζοντας ότι το σύμβολο του κράτους των ΗΠΑ αντιπροσωπεύει «σκλαβιά, γενοκτονία και πόλεμο».

Ένα από τα βίντεο, που γυρίστηκε σε πλατεία έξω από τον Λευκό Οίκο και που ονομάστηκε επίσημα «Black Lives Matter Plaza» μετά τις διαμαρτυρίες, δείχνει μια νεαρή γυναίκα να χορεύει πάνω στην αμερικανική σημαία, ενώ μια άλλη διαδηλώτρια με μεγάφωνο ακούγεται να λέει: «Γ*** την 4η Ιουλίου. Γ*** την αμερικανική σημαία. Αυτό λέμε. ”

Άλλο βίντεο δείχνει ότι η φωνή γυναίκας έρχεται αντιμέτωπη με άνδρα, που φορά ένα μπλουζάκι με το όνομα του Ιησού.

«Τι αντιπροσωπεύει η αμερικανική σημαία;» ρωτά η γυναίκα, ωθώντας τον να απαντήσει: «Αμερική. Κάθε πολίτης που ζει στην Αμερική. ” Ο διαδηλωτής με μεγάφωνο στη συνέχεια υποστηρίζει ότι το πανό είναι ένα σύμβολο της δουλείας, λέγοντας «χτίστηκε στην πλάτη των σκλάβων».

Άλλα βίντεο δείχνουν τους διαδηλωτές να ετοιμάζονται να βάλουν τη φωτιά στη σημαία.

Οι διαδηλωτές άρχισαν εν συνεχεία να φωνάζουν: «Γνωρίζαμε τι αντιπροσωπεύει αυτή η σημαία: Ένα, δύο, τρία, τέσσερα, σκλαβιά, γενοκτονία και πόλεμος, πέντε, έξι, επτά, οκτώ, η Αμερική δεν ήταν ποτέ υπέροχη”.

Ενώ η σημαία τυλίχτηκε στις φλόγες, ορισμένοι διαδηλωτές προφανώς δεν υποστήριζαν την ιδέα. Καθώς ομάδα προσπάθησε να κάψει πολλές αμερικανικές σημαίες ήρθε αντιμέτωπη με  ακτιβιστές, οι οποίοι υποστήριζαν ότι μια τέτοια ενέργεια ήταν ακριβώς αυτή που θα ήθελε η κυβέρνηση Τραμπ.

Πηγή: RT

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα