Top

BINTEO: Ρατσιστικό παραλήρημα στον Εύοσμο

Κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης για το lockdown.

Parallaxi
binteo-ρατσιστικό-παραλήρημα-στον-εύοσμο-726183
Parallaxi

Ρατσιστικό παραλήρημα σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στην περιοχή του Ευόσμου, κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης κατοίκων για το αυστηρό lockdown.

Συγκεκριμένα, o δημότης Ευόσμου και υποψήφιος βουλευτής με την Ελληνική λύση, o Παναγιωτίδης Χαράλαμπος, ακούγεται να λέει σχετικά με την εγκατάσταση παράτυπων μεταναστών στην περιοχή του:

“Mε το παρόν ψήφισμα σας μεταφέρουμε τη βούλησή μας με σκοπό την έκδοση ψηφίσματος στα πλαίσια λειτουργίας δημοτικού συμβουλίου όπως αυτή ορίστηκε με απόφαση του υπουργού Εσωτερικών αναφορικά με τη μη εγκατάσταση παράτυπων μεταναστών σε οποιαδήποτε έκταση εντός του δημοτικού διαμερίσματος του δήμου Κορδελιού- Ευόσμου”.

Μάλιστα, λίγο μετά από τα λόγια αυτά, το πλήθος ακούγεται να ωρύεται με τη χρήση του όρου “παράτυποι μετανάστες”, τονίζοντας πως πρόκειται για “λαθρομετανάστες”. 

“Παιδιά αυτά δε μου αρέσουνε εγώ δεν είμαι πολιτικός παλαιάς κοπής, εγώ έτσι το συντάσσω και αν θέλεις να το διορθώσουμε το διορθώνουμε”, απάντησε ο ομιλητής και συνέχισε ακόμα τραγικότερα λέγοντας τα εξής:

“Η Ελλάδα από το 2015 βρίσκεται στη δίνη του λαθρομεταναστευτικού προσφυγικού με τις ζωές να έχουν λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις”.

Δείτε το βίντεο με όλα όσα ειπώθηκαν:

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα