Ελλάδα

Χαλκιάς για Κιμούλη: «Να είστε πιο προσεκτικοί ποιον ονομάζετε θεατράνθρωπο»

Ο γνωστός ηθοποιός θα αντικαταστήσει τον Πέτρο Φιλιππίδη στη σειρά «Χαιρέτα μου τον πλάτανο».

Parallaxi
χαλκιάς-για-κιμούλη-να-είστε-πιο-προσ-724685
Parallaxi
Στιγμιότυπο Βίντεο

Την καταγγελία της Ζέτας Δούκα κατά του Γιώργου Κιμούλη σχολίασε με δηλώσεις του σε τηλεοπτική εκπομπή ο Τάσος Χαλκιάς.

«Είμαι ένας άνθρωπος που από καιρό τώρα δεν ξαφνιάζομαι με τίποτα. Ξέρω πάρα πολλά πράγματα για τον χώρο, εξαιρετικά πολλά, και δεν ανήκω σε αυτούς οι οποίοι θα δικαιώσουν ή θα αδικήσουν κάποιον όταν μία απόφαση έχει τραβήξει προς τη δικαιοσύνη. Η Ζέτα είναι ένας αγαπημένος μου άνθρωπος, τόλμησε να πει κάτι που της έχει συμβεί πριν από πάρα πολλά χρόνια, καλώς κατά τη γνώμη μου, και εύχομαι μέσα από την ψυχή μου αν πραγματικά δέχτηκε όλη αυτή την κακοποίηση να δικαιωθεί με τον τρόπο που εκείνη επιθυμεί.

Από την άλλη μεριά ο Γιώργος ο Κιμούλης είναι ένας αναγνωρισμένος καλλιτέχνης. Για να είναι κανείς θεατράνθρωπος πρέπει να είναι άνθρωπος του θεάτρου, αλλά και άνθρωπος. Αν ακούμε τέτοια πράγματα το δεύτερο συνθετικό δεν έχει λόγο να υπάρχει, άρα λοιπόν να είστε πιο προσεκτικοί ποιον ονομάζετε θεατράνθρωπο. Ένας μεγάλος καλλιτέχνης πρέπει να έχει και μία σημαντική συμπεριφορά».

Σε ερώτηση αν αντιμετώπισε ο ίδιος τέτοια συμπεριφορά από τον Γιώργο Κιμούλη, όταν συνεργάστηκε μαζί του, απάντησε με νόημα. «Δεν ανήκω σε εκείνα τα αντράκια που μπορεί κάποιος να τους θίξει και να μείνουν ήσυχοι, το κάνω γνωστό αυτό» είπε ο Τάσος Χαλκιάς.

ΠΗΓΗ: ethnos.gr

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα