Ελλάδα

Χαλκιδική: Πού και πώς βρέθηκε ο 2χρονος που εξαφανίστηκε

Ενώ οι γονείς του μάζευαν ελιές στο χωράφι 

Parallaxi
χαλκιδική-πού-και-πώς-βρέθηκε-ο-2χρονος-899130
Parallaxi

Ένα αδιανόητο περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης σε περιοχή της Χαλκιδικής, όταν ένα αγοράκι μόλις δύο ετών, το οποίο βρίσκονταν με τους γονείς του σε χωράφι, εξαφανίστηκε και εντοπίστηκε τρεις ώρες αργότερα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, όλα έγιναν στις 6 το απόγευμα στο χωράφι με τις ελιές που εργάζονται η μητέρα και ο πατέρας του ανήλικου αγοριού, όταν το παιδί ξέφυγε από την προσοχή τους και χάθηκαν τα ίχνη του.

Εκείνη την ώρα οι ημεδαποί γονείς ασχολούνταν με το μάζεμα ελιών, παρουσία της ιδιοκτήτριας της αγροτικής έκτασης που βρίσκεται στην Νικήτη και όταν αντιλήφθηκαν την απουσία του αγοριού ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του.

Περίπου μισή ώρα αργότερα, αφού δεν κατάφεραν να εντοπίσουν το παιδί, οι γονείς ζήτησαν βοήθεια από την αστυνομία. Άμεσα σήμανε συναγερμός και αμέσως ξεκίνησαν οι έρευνες, ωστόσο οι προσπάθειες δεν έφεραν αποτελέσματα.

Η αγωνία έλαβε τέλος περίπου τρεις ώρες αργότερα και ενώ είχε ήδη πέσει το σκοτάδι, με το δίχρονο αγοράκι να εντοπίζεται καλά στην υγεία του, σχεδόν ένα χιλιόμετρο μακριά από το σημείο εξαφάνισης, από ιδιοκτήτη αγροτεμαχίου της περιοχής.

Το συμβάν ερευνάται από την αστυνομία και την προανάκριση έχει αναλάβει το Α.Τ. Σιθωνίας.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα