Ελλάδα

Χαλκιδική: Τον συνέλαβαν για χασισοφυτεία και πέντε κιλά κάνναβης

Δίπλα στην παράνομη φυτεία και την παραγωγή της βρέθηκε και ένα σπαθί μήκους 75 εκατοστών

Parallaxi
χαλκιδική-τον-συνέλαβαν-για-χασισοφυ-1011018
Parallaxi

Με το που επέστρεψε από την κάλπη βρέθηκε με χειροπέδες ένας Έλληνας, ο οποίος έπεσε στα χέρια αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών Πολυγύρου που είχαν έρθει από την Χαλκιδική ακολουθώντας πληροφορίες ότι καλλιεργεί κάνναβη και διακινεί μεγάλες ποσότητες.

Ο ύποπτος συνελήφθη το απόγευμα της Κυριακής μετά από έρευνες των αστυνομικών, καθώς διαπιστώθηκε ότι καλλιεργούσε στο εσωτερικό του σπιτιού του σε περιοχή της Θεσσαλονίκης πέντε δενδρύλλια κάνναβης. Στην κατοχή του κατασχέθηκαν, ακόμη, τέσσερα κιλά και 677 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και 3,4 γραμμάρια κατεργασμένης κάνναβης τύπου “σοκολάτας”.

Επιπλέον, δίπλα στην παράνομη φυτεία και την παραγωγή της βρέθηκε και ένα σπαθί μήκους 75 εκατοστών το οποίο κατασχέθηκε. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για καλλιέργεια, κατοχή, αποθήκευση και διακίνηση ναρκωτικών.

Το τσιγαριλίκι αποκάλυψε χασισοφυτεία

Με ένα τσιγαριλίκι συνελήφθη το απόγευμα της Κυριακής σε περιοχή της Φλώρινας, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κάτω Κλεινών ένας 61χρονος, όμως η έρευνα που ακολούθησε έφερε στο φως 11 δενδρύλλια κάνναβης ύψους 7,5 εκατοστών που καλλιεργούσε στο αγρόκτημά του και 105,4 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης που υπήρχαν εκεί. Σε βάρος του 61χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών και οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα