Top

Χαρδαλιάς: Αποκλειστικά με καθήμενους η νυχτερινή διασκέδαση

Από την πρώτη παράβαση οι επιχειρήσεις θα κλείνουν

Parallaxi
χαρδαλιάς-αποκλειστικά-με-καθήμενου-574097
Parallaxi

Από 08 Ιουλίου όλοι οι χώροι εστίασης και διασκέδασης θα λειτουργούν αποκλειστικά με καθήμενους και με τους κανόνες χωρητικότητας και με τους κανόνες που είχε ορίσει το υπουργείο Ανάπτυξης, , όπως είπε ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Όσες επιχειρήσεις ελέγχονται και διαπιστώνονται παραβάσεις θα αντιμετωπίζουν άμεσα ποινή προσωρινής αναστολής δραστηριότητας, τόνισε επίσης.

Μάλιστα, όπως είπε «είναι δυνατή η επιβολή των κυρώσεων και εκ των υστέρων και βάσει υλικού από το οποίο θα προκύπτει η παράβαση».

Αναλυτικότερα ανακοίνωσε: «Όσες επιχειρήσεις ελέγχονται και παραβιάζουν τους όρους θα κλείνουν από την επόμενη ημέρα της παράβασης για 7 ημέρες. Σε περίπτωση δεύτερης παράβασης επιβάλλεται πρόστιμο 10.000 ευρώ και λουκέτο για 15 ημέρες. Σε τρίτη παράβαση θα αφαιρείται η άδεια λειτουργίας».

Παράλληλα, ανέφερε ότι ο μέσος όρος ηλικίας των κρουσμάτων είναι στα 27 έτη και το 99% όσων καταλήγουν είναι ανεμβολίαστοι.

Ο κ. Χαρδαλιάς αρχικά τόνισε πως υπάρχει ανησυχία ειδικά για την μετάλλαξη Δέλτα στη χώρα μας. «Όσοι είναι ανεμβολίαστοι κινδυνεύουν πολύ να νοσήσουν ακόμη και σοβαρά», είπε, μιλώντας για αλματώδη αύξηση των κρουσμάτων.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα