Ελλάδα

Χωρίς ρεύμα αύριο 5 περιοχές στη Θεσσαλονίκη

Ποιους επηρεάζει;

Parallaxi
χωρίς-ρεύμα-αύριο-5-περιοχές-στη-θεσσαλ-504817
Parallaxi

νυχτερινό ρεύμα

Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος θα σημειωθούν αύριο, Κυριακή 30 Μαΐου σε αρκετές περιοχές της Θεσσαλονίκης. Συγκεκριμένα:

Από τις 8:00 μέχρι τις 14:00, χωρίς ρεύμα θα μείνουν οι καταναλωτές που βρίσκονται μεταξύ των οδών: Αγίου Στυλιανού, Ψαρρών, Κλεάνθους, Κ. Καραμανλή, 28ης Οκτωβρίου, Κωνσταντινουπόλεως στον δήμο Θεσσαλονίκης.

Χωρίς ρεύμα θα μείνει από τις 8:00 έως τις 11:00 η περιοχή προς Καλοχώρι στον δήμο Δέλτα, που περιλαμβάνει τους Κεχρή, Κουτσουπάκη, Βιολεβ Χαρίτου, NET OIL SA, Καπανίκης, Φρατζεσκάκης, Φλωροκάπης, Κων/νου, Αδαμίδης, Μαρτινίδης, Ορυζόμυλοι Μακεδονία, Βριχίδης- Χατζής, DORAL, Γκολεμάς, Γιοβανίδης, Μαλαματίνα και Χαρτέλ Χαιτόγλου και ΑΦΟΙ Χαιτόγλου.

Από τις 8:00 έως τις 13:00, διακοπή της ηλεκτροδότησης είναι προγραμματισμένης σε όλη την δημοτική ενότητα Μαλγάρων και συγκεκριμένα οι Νικολαΐδης, Κιοσές, Καπάρα και το κοινοτικό αντλιοστάσιο στον δήμο Δέλτα.

Ακόμη από τις 8:00 έως τις 14:30 θα διακοπεί το ρεύμα στην περιοχή όριο ΒΙΠΕΘ προς άγιο Αθανάσιο, οι Παυλίδης, Καλπακίδης, ΟΙΚΟ ΜΕΤ ΑΕ, Τσελέπη, αντλιοστάσιο Αγίου Αθανασίου, ΤΟΕΒ Μαγνησίας και ο βιολογικός βυρσοδεψιών, στον δήμο Δέλτα.

Από τις 8:00 έως τις 14:30 είναι προγραμματισμένη διακοπή της ηλεκτροδότησης στην περιοχή εκατέρωθεν του ΔΕΛΑΣΑΛ και εκατέρωθεν του καταστήματος LIDL και στις οδούς Τοσίτσα, Παπανικολάου και όλες τις κάθετες οδούς επί των αναφερόμενων. Πιο συγκεκριμένα οι οδοί που επηρεάζονται είναι οι εξής: Αγίας Τριάδος, Ελπίδας, Αρετής, Αγίου Δημητρίου, Αγίου Γεωργίου, Αγίας Σοφίας, Τριών ιεραρχών, Ευαγγελισμού, Αναλήψεως, Ζωοδόχου Πηγής, Βεργίνας, Αγίων Πάντων, Οσίου Φιλοθέου, Κωνσταντινουπόλεως, Μεταμορφώσεως, Αγίου Βασιλείου, Αρσάκη, Μπενάκη, Γλυκοφιλούσας, Παναγίας Φανερωμένης, Μεγαλοχάρης. Η διακοπή θα γίνει μόνο αν οι καιρικές συνθήκες είναι κατάλληλες ώστε να πραγματοποιηθούν οι προγραμματισμένες εργασίες ενίσχυσης, βελτίωσης και συντήρησες των δικτύων. Εάν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα δοθεί πριν από τον χρόνο λήξης που αναγράφεται παραπάνω, στα Πεύκα του δήμου Νεάπολης – Συκεών.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα