Ελλάδα

Χρ. Γιαννούλης: Οι βουλευτές της ΝΔ να καταδικάσουν τις αθλιότητες σε βάρος της Μάγδας Φύσσα

Κόντρα με τον βουλευτή της ΝΔ Στράτο Σιμόπουλο ο οποίος είπε πως υπάρχουν σοβαρότερα θέματα

Parallaxi
χρ-γιαννούλης-οι-βουλευτές-της-νδ-να-κ-444040
Parallaxi

Να καταδικάσουν τις αθλιότητες σε βάρος της Μάγδας Φύσσα κάλεσε τους βουλευτές Θεσσαλονίκης της ΝΔ ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Γιαννούλης. Αφορμή στάθηκε μια τηλεοπτική αντιπαράθεση που είχε με τον Στράτο Σιμόπουλο κατά τη διάρκεια της οποίας τέθηκε ως θέμα η παραληρηματική αναφορά του αθλητικογράφου κ. Ραπτόπουλου για την Μάγδα Φύσσα την οποία ο κ. Γιαννούλης χαρακτήρισε ως απαράδεκτα χυδαία με τον βουλευτή της ΝΔ να λέει πως υπάρχουν σοβαρότερα θέματα για να ασχοληθεί και να καταλήξει στο τέλος κατηγορώντας τον κ. Γιαννούλη για προσπάθεια διχασμού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ: 

“Πριν λίγες ώρες βρέθηκα μπροστά σε μια απίστευτη έκπληξη. Ένας από τους 7 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας στην Α’ Θεσσαλονίκης ο κ. Στράτος Σιμόπουλος απέφυγε να συμφωνήσει έστω -που και να του ζητούσα να καταδικάσει- τον χυδαίο κανιβαλισμό και τις αθλιότητες του Κώστα Ραπτόπουλου σε κοινή θέαση στο κανάλι Europe 1 κατά της Μάγδας Φύσσα. Η απορία μου απλή και σαφής: Οι υπόλοιποι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας στην Α’ Θεσσαλονικης και η ηγεσία της – επειδή στο παραλήρημα Ραπτόπουλου γίνεται αναφορά στο ότι «οι πατριώτες είναι στην Νέα Δημοκρατία», συμφωνούν έστω ότι είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ΧΥΔΑΙΟ να λέγεται για οποιονδήποτε άνθρωπο ή πολίτη πόσο μάλλον για μια μάνα που κανιβαλίζεται βάναυσα με το ψέμα, ότι στα δικαστήρια βρίσκεται μόνο και μόνο για να πάρει αποζημίωση για τον δολοφονημένο γιό της. Και όλα αυτά σε ένα τηλεοπτικό σταθμό που η λίστα Πέτσα έδωσε 7.000 ευρώ.

Αν οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας φοβούνται έναν Ραπτόπουλο και το μικροκομματικό ρίσκο, τότε ΕΙΝΑΙ ΟΜΗΡΟΙ ΤΗΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑΣ. Καλώ τους βουλευτές της ΝΔ να καταδικάσουν -έστω και τώρα- τις χυδαίες αναφορές και ειδικά αυτές σε βάρος της Μάγδας Φύσσα».

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα