Ελλάδα

Χριστίνα Σούζη: Το πρώτο της μήνυμα μετά το τροχαίο που είχε

Μία μεγάλη περιπέτεια είχε η μετεωρολόγος του ΣΚΑΪ όταν το αυτοκίνητό της τούμπαρε

Parallaxi
χριστίνα-σούζη-το-πρώτο-της-μήνυμα-μετ-1017303
Parallaxi

Ένα σοβαρό τροχαίο είχε το απόγευμα της Τετάρτης η μετεωρολόγος του ΣΚΑΪ, Χριστίνα Σούζη, στο ύψος του Παραδείσου Αμαρουσίου επί της Λεωφόρου Κηφισίας.

Συγκεκριμένα, το ΙΧ που οδηγούσε αναποδογύρισε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, με την μετεωρολόγο να μεταφέρεται με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε κοντινό νοσοκομείο, μετά τον απεγκλωβισμό της.

Η μετεωρολόγος απεγκλωβίστηκε από τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή, Βασίλη Κωνσταντίνου, ο οποίος περνούσε τυχαία από το σημείο και έγινε αυτόπτης μάρτυρας του τροχαίου.

Λίγες ώρες μετά η Χριστίνα Σούζη έγραψε στο Facebook της πως την γλίτωσε φθηνά, ευχαριστώντας όλους όσοι της ευχήθηκαν περαστικά.

«Δεν ξέρω πως, αλλά τη γλίτωσα φτηνά!! Τόση αγάπη από όλους εσάς τους φίλους μου δεν τη φανταζόμουν. Σας ευχαριστώ και σας αγαπώ κι εγώ. Περισσότερα μόλις βγω από το νοσοκομείο», έγραψε.

Σε σημερινές της δηλώσεις στο ΣΚΑΙ, είπε:

«Είμαι ακόμα στο νοσοκομείο. Έχω αρκετά ράμματα στο πρόσωπο, παίρνω ενδοφλέβια αντιβίωση και είμαι πολύ καλά» ανέφερε η κυρία Σούζη και συνέχισε:

«Δεν ξέρω πώς έγινε.

Αυτό που θυμάμαι είναι ότι βρέθηκα ανάποδα, μέσα σε ένα αυτοκίνητο. Ίσως αποσπάστηκε η προσοχή μου κάπως δεν ξέρω. Με βοήθησε να βγω από το αυτοκίνητο ο Βασίλης Κωνσταντίνου. Βγήκα και κάθισα στο πεζούλι περπατώντας. Εκεί κατάλαβα ότι δεν είχα κάτι σπασμένο» είπε. Όπως είπε η κυρία Σούζη, είχε αίματα στο πρόσωπο και τα χέρια της ωστόσο στάθηκε τυχερή μέσα στην ατυχία της.

«Θυμάμαι τον εαυτό μου μέσα στο αυτοκίνητο το αναποδογυρισμένο και να λέω τώρα έχω τελειώσει».

Πώς περιγράφει το συμβάν ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟ

Τη Χριστίνα Σούζη απεγκλώβισε – μαζί με άλλους περαστικούς – από το αναποδογυρισμένο αυτοκίνητο ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, Βασίλης Κωνσταντίνου, ο οποίος βρισκόταν στο σημείο τη στιγμή του τροχαίου.

«Βρισκόμουν στο σημείο και βλέπω ένα αυτοκίνητο με τον ουρανό να σέρνεται, να περνάει δίπλα από μένα και να σταματάει σε ένα άλλο αυτοκίνητο που ήταν μπροστά από μένα. Ευτυχώς, ήμασταν σταματημένοι στα φανάρια του Παραδείσου. Τρέχω για να δω τι συμβαίνει. Βλέπω μία κυρία η οποία έτρεχε όλο της το πρόσωπο αίμα» είπε αρχικά στο Star.

«Προσπάθησα να της πω μια κουβέντα. Της είπα ”μη φοβάστε, δεν έχετε τίποτα, κάτι θα κάνουμε”. Τα είχα χάσει λίγο. Βλέπω την πόρτα που είναι μισάνοιχτη και λέω ότι μόνο από εκεί μπορούμε να τη βγάλουμε» περιέγραψε για τις πρώτες στιγμές του ατυχήματος ο παλαίμαχος άσος, ο οποίος μάλιστα δεν αναγνώρισε αμέσως ποια ήταν. «Την αναγνώρισα μετά και της έκανα και χιούμορ. Προσπαθούσα να τη συνεφέρω, να δω μην έχει πανικοβληθεί».

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα