Top

Χρήστος Παππάς: Τι είπε στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν

«Εντάξει παιδιά έρχομαι. Αλλά να ξέρετε, μέσα στον επόμενο μήνα σκόπευα να παραδοθώ…»

Parallaxi
χρήστος-παππάς-τι-είπε-στους-αστυνομι-780993
Parallaxi

«Εντάξει παιδιά, έρχομαι. Σκόπευα να παραδοθώ σε λίγο καιρό…». Αυτά φέρεται να είπε στους αστυνομικούς της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας ο υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς, που συνελήφθη το βράδυ της Πέμπτης 1 Ιουλίου στου Ζωγράφου.

«Δεν πρόβαλε καμία αντίσταση και συνεργάστηκε κατά τη σύλληψή του. Όλο αυτό το διάστημα φαίνεται ότι κρυβόταν στο σπίτι αυτό και δεν είχε άλλο καταφύγιο προηγουμένως», προσθέτουν οι ίδιες πηγές, σχολιάζοντας παράλληλα με νόημα ότι «τα λόγια του πως δήθεν σκόπευε να παραδοθεί δεν έχουν καμία ουσία, καθώς όλους αυτούς τους μήνες θα μπορούσε κάλλιστα να το είχε κάνει, όπως είχε πράξει τον Σεπτέμβριο του 2013 που παραδόθηκε μετά από ένα 24ωρο αναζητήσεων».

Τότε, μάλιστα, ο χρυσαυγίτης φυγόποινος είχε εμφανιστεί στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, φτάνοντας με ταξί και είχε απεικονιστεί να χαιρετά ναζιστικά.

Σήμερα, ο 59χρονος χρυσαυγίτης όπως περιγράφουν αστυνομικοί που συμμετείχαν στην επιχείρηση σύλληψής του το βράδυ της Πέμπτης 1 Ιουλίου «έμοιαζε να περνά μία χαρά στο διαμέρισμα όπου τον έκρυβε η 52χρονη Ουκρανή, που το 2015 έκανε αίτηση να πολιτογραφηθεί ως Ελληνίδα υπήκοος. Ήταν ξυρισμένος, κουρεμένος και είχε εμφανώς πάρει κιλά».

Ο Χρήστος Παππάς θα οδηγηθεί σήμερα στον Εισαγγελέα Εφετών για την εκτέλεση της ποινής του, καθώς και σε ποιες φυλακές θα οδηγηθεί.

ΠΗΓΕΣ: ΑΠΕ / ethnos.gr / protothema.gr

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα