Επικαιρότητα

Δ. Θερμαϊκού: Κατέκλυσαν την παραλία προκειμένου να καθαρίσουν την ακτή

Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος.

Parallaxi
δ-θερμαϊκού-κατέκλυσαν-την-παραλία-πρ-769103
Parallaxi

δήμος θερμαϊκού 2

Λέξεις- Εικόνες: Παναγιώτης Τροκάνας

Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος σήμερα και η παρουσία του κόσμου να στηρίξει την εθελοντική δράση καθαρισμού ήταν μεγάλη.

Η παραλία κατακλύστηκε από ομάδες όλων των ηλικιών που πρόσφεραν το χρόνο και την καλή τους διάθεση εθελοντικά για την καθαριότητα της ακτής.

δήμος θερμαϊκού 3

Η Διοίκηση του Δήμου προτρέπει όλους τους δημότες και επισκέπτες της παραλίας, είτε για μπάνιο είτε για βόλτα, να έχουν οικολογική συνείδηση έτσι ώστε να σεβαστούν τον κόπο όλων των εθελοντών και των υπαλλήλων σε όλες τις παραλίες του Δήμου Θερμαϊκού, που όλο το Μάιο αφιέρωσαν χρόνο και κόπο για την καθαριότητα της ακτογραμμής.

δημος θερμαϊκού 1

Δεν πετάμε σκουπίδια, δεν αφήνουμε πίσω τα ίχνη μας!

δήμος θερμαϊκού 4

Ευχαριστούμε τους:

Τοπική Κοινότητα Περαίας, Ν.Επιβάτες & Αγίας Τριάδας, Εθελοντική Δράση Θερμαϊκού Εθελοντική Ομάδα Αγίας Τριάδας, 6ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Περαίας, ΕΘΟΠΑΚ Θερμαϊκού, ΚΑΠΗ Περαίας, ΑΡΙΩΝ Σ.Ε.Α.Κ.Μ, ΚΔΑΠ KIDS Athletics, Save Your Hood Thessaloniki, Φίλοι Φαναρίου-Natura Επανομής, Σύνδεσμος Ε.Ε.&Ε.Α. Στελεχών Ε.Δ.&Ε.Α. Δήμου Θερμαϊκού «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Ο ΜΕΓΑΣ» τα παιδιά της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης την εταιρεία VIPA ΕΛΛΑΣ ΑΕ καθώς και την ομάδα μπάσκετ του Αχιλλέα Περαίας! ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Αθλητισμού, Πολιτισμού & Εθελοντισμού, Παναγιώτης Τροκάνας

Έτσι θα τιμήσει η Θεσσαλονίκη την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα