Επικαιρότητα

Κ. Μητσοτάκης- Eκλογές: Θα είναι υποψήφιος στον Έβρο

Tι είπε σχετικά με αυτήν του την απόφαση.

Parallaxi
κ-μητσοτάκης-eκλογές-θα-είναι-υποψήφι-960125
Parallaxi

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε από την Αλεξανδρούπολη πως μία από τις τρεις υποψηφιότητες που δικαιούται να θέσει για τις προσεχείς εκλογές θα είναι στον Έβρο.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που έγινε στο πλαίσιο της περιοδείας του στη Θράκη, ο πρωθυπουργός μίλησε γι’ αυτήν του την επιλογή.

«Προσωπικά, θα είμαι υποψήφιος στον Έβρο. Έχω τη δυνατότητα να είμαι υποψήφιος σε τρεις εκλογικές περιοχές. Επιλέγω να είμαι υποψήφιος στον Έβρο για λόγους συμβολικούς αλλά και για λόγους ουσιαστικούς», είπε χαρακτηριστικά.

Και πρόσθεσε πως «ο Έβρος βρέθηκε στην πρώτη γραμμή, όχι μόνο των μεγάλων εθνικών προκλήσεων που αντιμετωπίσαμε τα τελευταία τρία χρόνια, αλλά βρίσκεται στην πρώτη γραμμή και των αναπτυξιακών προκλήσεων και των αναπτυξιακών ευκαιριών που ξετυλίγονται».

Η απόφασή του, όπως ανέφερε, «έχει τη δική της ξεχωριστή σημασία» αλλά και είναι «ενδεικτική της προσοχής που προσωπικά αποδίδω σε ολόκληρη την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης αλλά ειδικά στον ακριτικό Έβρο».

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα