Διεθνή

Δείτε live το Dior Cruise 2022 show από το Καλλιμάρμαρο

Τα βλέμματα της παγκόσμιας μόδας στραμμένα στο «Dior Celebrates Greece»

Parallaxi
δείτε-live-το-dior-cruise-2022-show-από-το-καλλιμάρμαρο-774600
Parallaxi

Η ώρα για την επίδειξη μόδας του Dior στο Καλλιμάρμαρο έφτασε. Εκατομμύρια τηλεθεατές και χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης θα μπορούν, μέσω live streaming που διατίθεται σε όλα τα social media του γαλλικού οίκου, να παρακολουθήσουν το «Dior Celebrates Greece», με το οποίο το διεθνές brand θα τιμήσει τα 200 χρόνια από την έναρξη της Eλληνικής Επανάστασης.

 

Τα ρούχα που θα φορέσουν τα μοντέλα φέρεται να κοστίζουν από 50.000 έως 150.000 ευρώ, ενώ στην εκδήλωση θα συμμετέχουν 85 μοντέλα διεθνούς φήμης, ανάμεσά τους και η Ελληνίδα Ροζάνα ΓεωργίουΠιέτες και πτυχώσεις, πρωταγωνιστούν στη συλλογή Dior Cruise 2022, η οποία έχει εμπνευστεί από τις Αρχαίες Ελληνίδες Θεές.

Όσον αφορά τους καλεσμένους, στο σύνολο τους θα είναι αυστηρά 400 άτομα, ανάμεσά τους ο Βασίλης Ζούλιας, η Μαρία Σάκκαρη, ο Λάκης Γαβαλάς, η Άννα Βίσση, η Πρόεδρος του «Ελλάδα 2021» Γιάννα Αγγελοπούλου, η Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, η Ευγενία Νιάρχου, η διεθνής fashion designer Μαίρη Κατράντζου, η εγγονή της Cristiana Agnelli Bianca Brandolini, η σύντροφος του Τεό Νιάρχου και μοντέλο Camille Rowe, η Salma Hayek, η Brigitte Macron και η Marion Cotillard. Ο δισεκατομμυριούχος ιδιοκτήτης του Ομίλου LVMH, Αντουάν Αρνό, στον οποίο ανήκει ο Dior έχει ήδη έρθει στη χώρα μας και θα συνοδεύεται από τη σύζυγό του, Ναταλία Βοντιάνοβα. Δίπλα τους και σε ρόλο οικοδέσποινας θα βρίσκεται η Μαρέβα Μητσοτάκη.

Με πληροφορίες από ethnos.gr

Διαβάστε επίσης:

Λάκης Γαβαλάς: Η επίδειξη του Dior στην Αθήνα θα είναι ένα υπερθέαμα

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα