Top

Δείτε βίντεο από τα γυρίσματα της ταινίας του Μπαντέρας στον Περιφερειακό

Το Μαϊάμι «μεταφέρθηκε» στη Θεσσαλονίκη

Parallaxi
δείτε-βίντεο-από-τα-γυρίσματα-της-ταιν-780317
Parallaxi

Το απόγευμα της Τετάρτης ο Αντόνιο Μπαντέρας, πραγματοποίησε γυρίσματα για τη νέα του ταινία, που γυρίζεται στη Θεσσαλονίκη, στην Περιφερειακή Οδό.

Μια Plymouth Barracuda, το εντυπωσιακό αμερικάνικο muscle car που έδωσε και τον αρχικό τίτλο στην ταινία, χρησιμοποιήθηκε για να γυριστούν σκηνές καταδίωξης. Ψηφιακές κάμερες υψηλής ευκρίνειας, σκηνικά, ειδικά αντικείμενα («props») τοποθετήθηκαν στην προκαθορισμένη διαδρομή στο ρεύμα της οδού που οδηγεί δυτικά, προκειμένου να γυριστεί η σκηνή όπου ο χαρακτήρας του Αντόνιο Μπαντέρας – στη συγκεκριμένη περίπτωση ο επαγγελματίας που μπήκε στη θέση του- κυνηγήθηκε ή/και κυνήγησε στο Μαϊάμι, όπου τοποθετείται με βάση το σενάριο.

Η επόμενη ημέρα γυρισμάτων στους δρόμους της πόλης είναι -σύμφωνα με τον προγραμματισμό- το Σάββατο, οπότε και θα γίνουν γυρίσματα που με τα σημερινά δεδομένα θα πρέπει να ολοκληρωθούν στην Εθνικής Αμύνης, η οποία, ενδεχομένως από τις έξι το πρωί -σίγουρα όμως μέχρι αργά το βράδυ- θα λειτουργήσει ως σκηνικό για το «The Enforcer».

Δείτε επίσης

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα