Δεν παίρνει πίσω ο Μουτζούρης όσα είπε για τον πρωθυπουργό

Μετά τον σάλο που προκλήθηκε από την κυκλοφορία video.

Parallaxi
δεν-παίρνει-πίσω-ο-μουτζούρης-όσα-είπε-558704
Parallaxi

Στο βίντεο που κάνει από χθες τον γύρο του διαδικτύου στο οποίο εμφανίζεται να χρησιμοποιεί σκληρές εκφράσεις κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη, αναφέρθηκε σήμερα στο MEGA και την “Κοινωνία Ώρα MEGA” ο Κώστας Μουτζούρης. 

Στο βίντεο που κυκλοφόρησε χθες ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου φαίνεται να χρησιμοποιεί σκληρές εκφράσεις κατά του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη σε ιδιωτική συνομιλία όπως και ο ίδιος αναφέρει, με αφορμή την πρόσκληση σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου.

«Να κι αν είναι οργισμένος ο πρωθυπουργός» λέει ο κ. Μουτζούρης κάνοντας και τη… χαρακτηριστική χειρονομία προς συγκεκριμένο μέρος του σώματος, ενώ παρομοιάζει τα ΜΑΤ με στρατό κατοχής και στρατό του Ερντογάν.

Μιλώντας στο MEGA αναφορικά με το βίντεο, ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, είπε μεταξύ άλλων πως «Η συνομιλία είναι υπό φόρτιση μεγάλη» αναφέροντας ξεκινώντας στη σύνδεσή του και απαντώντας στην ερώτηση των δημοσιογράφων για το αν ζητάει συγγνώμη από τον πρωθυπουργό πως «για τις ιδιωτικές μου συνομιλίες δε ζητάω συγγνώμη. Στις ιδιωτικές μου συνομιλίες μπορώ να εκφράζομαι όπως θέλω».

Μεταξύ άλλων ανέφερε επίσης σχετικά με την διαδικασία για να πέσουν οι τόνοι και να διαφυλάξει την κατάσταση ανάμεσα στις δυνάμεις των ΜΑΤ και των κατοίκων πως «συνομιλώ με υψηλό τόνο, γιατί εκείνη την ώρα είμαι μέσα στο στρατόπεδο επί τρεις ώρες και χιλιάδες Μυτιλινιών επιχειρούσαν να εισβάλουν».

Ενώ είπε πως από εδώ και πέρα πρέπει να κατέβουν οι τόνοι και θα βρεθούν λύσεις. 

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα