Διαγραφή μέλους της Νέας Δημοκρατίας για σχόλια στο Facebook

Η ανακοίνωση του κόμματος.

Parallaxi
διαγραφή-μέλους-της-νέας-δημοκρατίας-563264
Parallaxi

Στη διαγραφή του Διαμαντή Καρασούλα προχώρησε η Νέα Δημοκρατία, έπειτα από σχόλια που έκανε το πρώην μέλος του κόμματος στο Facebook.

Eιδικότερα, ο Διαμαντής Καρασούλας χαρακτήρισε την πυρκαγιά σε προσφυγική δομή «πιο ειδυλλιακό κι από ηλιοβασίλεμα στη Σαντορίνη».

Μάλιστα, ο ίδιος τοποθετήθηκε σε ανάρτηση της «Καθημερινής» στο Facebook, για το εν λόγω συμβάν.

«One happy night» έγραψε χαρακτηριστικά το στελέχος της Ν.Δ., το οποίο συνόδευσε με “καρδούλα”.

Δείτε τα σχόλια του ιδίου παρακάτω:

Μάλιστα, σε απάντηση χρήστη του Facebook «χαίρεστε με την καταστροφή, τόσο άθλιοι γίνατε», ο Διαμαντής Καρασούλας έγραψε: «Όχι και καταστροφή. Αυτό είναι πιο ειδυλλιακό κι από ηλιοβασίλεμα στη Σαντορίνη!»

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Με απόφαση του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής Γιώργου Στεργίου διαγράφεται από μέλος της Νέας Δημοκρατίας ο Διαμαντής Καρασούλας.

Για το θέμα, ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής Γιώργος Στεργίου έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Η Κυβέρνηση με μέτρο, σύνεση και αποφασιστικότητα προασπίζεται τα εθνικά συμφέροντα. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν με δηλώσεις ή πράξεις να υπονομεύσει την εθνική προσπάθεια».

Σημειώνεται ότι, ο Διαμαντής Καρασούλας υπήρξε πρώην υπεύθυνος της νεολαίας του ΛΑΟΣ, που στη συνέχεια προσχώρησε στους Ανεξάρτητους Έλληνες, προτού μετακινηθεί στη ΝΔ.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα