Ελλάδα

Διάγγελμα της Προέδρου της Δημοκρατίας απόψε

Αύριο, ημέρα της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα καταθέσει στεφάνι στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη

Parallaxi
διάγγελμα-της-προέδρου-της-δημοκρατί-542161
Parallaxi

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, αναμένεται να απευθυνθεί στον ελληνικό λαό με τηλεοπτικό μήνυμα σήμερα το απόγευμα. Στο μήνυμά της, με αφορμή την αυριανή επέτειο της 25ης Μαρτίου, η κ. Σακελλαροπούλου αναμένεται να αναφερθεί στο πώς ο κορωνοϊός διαμορφώνει τις συνθήκες για την κρίση δημόσιας υγείας, την οικονομική κρίση και κρίση δημοκρατικών ελευθεριών και δικαιωμάτων.

Ακόμη δεν έχει γνωστοποιηθεί η ώρα προβολής του μηνύματος αλλά εκτιμάται πως η Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα υπογραμμίσει ότι η αναστολή δικαιωμάτων και ελευθεριών και η οριοθέτηση της κοινωνικής συμπεριφοράς οφείλεται στις έκτακτες συνθήκες κινδύνου που απειλούν τη δημόσια υγεία και την κοινωνική συνοχή και έχει ημερομηνία λήξης.

Αύριο, ημέρα της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα καταθέσει στεφάνι στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, στις 11 το πρωί. Στην τελετή θα παραστούν ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων Κωνσταντίνος Τασούλας.

Επίσης, έχουν κληθεί οι αρχηγοί των κομμάτων της αντιπολίτευσης. Σήμερα, η κ. Σακελλαροπούλου συνομίλησε με την πρόεδρο της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», Γιάννα Αγγελοπούλου, μέσω τηλεδιάσκεψης. Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας υπογράμμισε την υποστήριξη της πολιτείας και του συνόλου των Ελλήνων για έναν δημιουργικό εορτασμό της επετείου αυτής.

ΑΠΕ

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα