Ελλάδα

Δίχως τέλος τα κορονο-πάρτι εν μέσω lockdown: Φτάνουν μέχρι 300 άτομα οι καλεσμένοι

Δεν έχουν τέλος τα κορονο-πάρτι σε όλη τη χώρα παρά την απαγόρευση συγκέντρωσης άνω των 9 ατόμων στον ίδιο χώρο λόγω του lockdown.

Parallaxi
δίχως-τέλος-τα-κορονο-πάρτι-εν-μέσω-lockdown-φ-633838
Parallaxi
Εικόνα: Unsplash

Δεν έχουν τέλος τα κορονο-πάρτι σε όλη τη χώρα παρά την απαγόρευση συγκέντρωσης άνω των 9 ατόμων στον ίδιο χώρο λόγω του lockdown.

Όπως περιγράφει ο Γιώργος Εμμανουηλίδης, διοργανωτής εκδηλώσεων, μόνο στο γραφείο του μέσα σε δύο μήνες έγιναν 20 αιτήματα για πάρτι. 15 στην Ελλάδα και πέντε στο εξωτερικό.

«Από τις 15 Οκτωβρίου έως τις 18 Δεκέμβρη είχαμε αιτήματα για εκδηλώσεις, είτε αυτά ήταν για γιορτές όπως του Αγίου Νικολάου, είτε ήταν για ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς».

Πάρτι 10.000 ευρώ σε βίλα στο Πόρτο Χέλι

Οι διοργανωτές ενδιαφέρονται για πλήρη πακέτα υπηρεσιών τα οποία θα έχουν DJ, φωτισμούς, ακόμα και ζωντανές μουσικές μπάντες ενώ το κόστος δεν φαίνεται να αποτελεί πρόβλημα.

«Σε μία βίλα στο Πόρτο Χέλι. Συγκεκριμένα στο τελευταίο αίτημα που ήταν στις 18 του μήνα. Μας ζήτησαν μπάντα, μας ζήτησαν DJ, φωτισμούς, πυροτεχνήματα κλπ. Το συνολικό κόστος περίπου ήταν 10.000 ευρώ».

Κρανίδι, Πόρτο Χέλι, Μύκονο, Λάρισα και Θεσσαλονίκη. Αυτές είναι μερικές από τις περιοχές που οι ενδιαφερόμενοι ήθελαν να το γλεντήσουν. Όλες οι συνομιλίες μάλιστα γίνονται μόνο τηλεφωνικά κανένα αίτημα ή διευκρίνηση δεν ζητείται μέσω e-mail.

«Θεσσαλονίκη είχαμε ένα αίτημα. Για έναν βιομηχανικό χώρο. Από ό,τι κατάλαβα ήταν αποθήκη. Δεν μας είπαν ακριβώς σε ποιο χώρο θα γίνει. Μας είπαν ότι θα είναι βιομηχανικός ο χώρος και μας είπαν θα είναι πάρτι για το οποίο οι καλεσμένοι θα λάβουν μήνυμα μισή ώρα πριν για το ποια είναι η τοποθεσία. Κι εκεί άρχισα να καταλαβαίνω ότι θα έχουμε θέμα. Θα είναι δηλαδή τουλάχιστον 200 με 300 άτομα».

Τα πάρτι συνεχίζονται και στη Μύκονο, ενώ και στην Κρήτη αστυνομικοί διέλυσαν πάρτι γάμου σε τοπικό καφενείο σε χωριό, με τα πρόστιμα να βεβαιώνονται σε όλους τους παρευρισκόμενους. Αίσθηση μάλιστα προκάλεσε ότι η νύφη είναι αστυνομικός.

Πηγή: newsit.gr, MEGA

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα