Διεθνή

H 5χρονη Lili ντύνεται πριγκίπισσα κάθε φορά που πάει για χημειοθεραπεία

Και χαρίζει χαμόγελα στο προσωπικό του νοσοκομείου!

Parallaxi
h-5χρονη-lili-ντύνεται-πριγκίπισσα-κάθε-φορ-516745
Parallaxi

Ένα πεντάχρονο κορίτσι από  το Irwin της Πενσιλβανία εμφανίζεται κάθε φορά στο νοσοκομείο για να κάνει χημειοθεραπείες με πριγκιπικά φορέματα, δίνοντας ένα τεράστιο μήνυμα σε ανθρώπους ολοκλήρου του πλανήτη.

Η Lilli εδώ και σχεδόν έναν χρόνο υποφέρει από μία μορφή καρκίνου, έναν αργά αναπτυσσόμενο όγκο στον εγκέφαλο που επηρεάζει τα οπτικά νεύρα. Μέχρι στιγμής έχει έρθει αντιμέτωπη με αρκετές χημειοθεραπείες, ωστόσο η μικρή έχει βρει έναν τρόπο να κάνει τις επισκέψεις της στο νοσοκομείο πιο ευχάριστες. Κάθε φορά που πάει για χημειοθεραπεία φοράει ένα διαφορετικό πριγκιπικό φόρεμα.

Μάλιστα οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου την αποκαλούν ”μεγαλειότατη’’ αφού η μικρή έχει φορέσει 30 διαφορετικά φορέματα, όλα εμπνευσμένα από τις αγαπημένες της ηρωίδες της Ντίσνεϊ.

Με αυτή της την συνήθεια η Lili έχει εμπνεύσει όλους όσους εμπλέκονται με της θεραπεία της. «Δεν είχα ιδέα ότι ήταν Ημέρα Εθνικής Πριγκίπισσας! Προς τιμήν της δημοσιεύω φωτογραφίες της Lili από τα ραντεβού για την θεραπεία της. Μέχρι σήμερα, έχει υποβληθεί σε περίπου 30 χημειοθεραπείες και χρειάζεται άλλες 15 ακόμα για να τελειώσει» δημοσίευσε η μητέρα της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα