Διεθνή

Άλεκ Μπάλντουιν: Επιτέθηκε σε γυναίκα – Του ζητούσε επίμονα να πει “Free Palestine”

Ακτιβίστρια ζητούσε επανειλημμένα να πει “Λευτεριά στην Παλαιστίνη” - Τον κατέγραψε να της επιτίθεται.

Parallaxi
άλεκ-μπάλντουιν-επιτέθηκε-σε-γυναίκα-850833
Parallaxi

Η στιγμή που ο Άλεκ Μπάλντουιν (Alec Baldwin) επιτίθεται σε μία ακτιβίστρια που ύψωσε την φιλοπαλαιστινιακή της φωνή κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου, βάζοντας για ακόμη μια φορά τον ηθοποιό στο στόχαστρο σφοδρής κριτικής και φέρνοντας τον σε ακόμη πιο δύσκολη θέση.

Το βίντεο ξεκινά με τη γυναίκα να σχολιάζει το δυστύχημα που σημειώθηκε τον Οκτώβριο του 2021 στα γυρίσματα της ταινίας “Rust” στο Νέο Μεξικό, όπου πυροβόλησε και σκότωσε κατά λάθος τη 42χρονη διευθύντρια φωτογραφίας Halyna Hutchins, λέγοντάς του: “Γιατί σκότωσες εκείνη την κυρία, σκότωσες εκείνη την κυρία και δεν πήρες καμία ποινή φυλάκισης;“, αποκαλώντας τον παράλληλα “εγκληματία“.

Η ίδια δεν έμεινε εκεί και καταγράφοντάς τον με την κάμερα, χωρίς τη συγκατάθεσή του, του ζητούσε επανειλημμένα να πει “Λευτεριά στην Παλαιστίνη (Free Palestine)”. Όλα αυτά την ώρα που ο ηθοποιός βρισκόταν εντός μιας καφετέριας.

Ο ίδιος αρνήθηκε να απαντήσει στο αίτημά της και συνέχισε να μιλά στο τηλέφωνό του με τη γυναίκα να επιμένει.

“Άλεκ, μπορείς σε παρακαλώ να πεις μια φορά αυτό το σύνθημα ‘Λευτεριά στην Παλαιστίνη‘;. Πες το μόνο μία φορά και θα σε αφήσω ήσυχο, το ορκίζομαι“, ακούγεται να λέει επίμονα η ακτιβίστρια. “Απλά πες ‘λευτεριά στην Παλαιστίνη’. Γ@@ω το Ισραήλ, γ@@ω τον σιωνισμό”, συνέχισε να λέει.

Απηυδησμένος πια από τις απαιτήσεις της γυναίκας, ο Μπάλντουιν φαίνεται να ζητά από τον υπάλληλο της καφετέριας να καλέσει την αστυνομία, ενώ κατευθύνεται προς την πόρτα, την ανοίγει και της ζητά να βγει έξω. Τότε, στρέφεται προς τη γυναίκα και της χτυπά το κινητό τηλέφωνο.

Δείτε το βίντεο:

Αυτή πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που ο Άλεκ Μπάλντουιν συγκρούεται με διαδηλωτές κατά του Ισραήλ, όταν τον περασμένο Δεκέμβριο δέχθηκε την οργή διαδηλωτών που πραγματοποιούσαν συγκέντρωση στη Νέα Υόρκη διαμαρτυρόμενοι για το Ισραήλ και τις επιθέσεις εναντίον αμάχων στη Λωρίδα της Γάζας.

Πηγή: News24/7

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα