Διεθνή

Δημοφιλής youtuber βρέθηκε θαμμένος σε αυλή σπιτιού – Ήταν αγνοούμενος από τα Χριστούγεννα

Ζευγάρι ισχυρίζεται ότι πέθανε κατά τη διάρκεια του σεξ και τον έθαψε

Parallaxi
δημοφιλής-youtuber-βρέθηκε-θαμμένος-σε-αυλή-σ-1102147
Parallaxi

Ένας δημοφιλής Βραζιλιάνος youtuber βρέθηκε θαμμένος στην πίσω αυλή του σπιτιού ενός ζευγαριού.

Οι συνθήκες γύρω από τον θάνατό του youtuber ωστόσο, έχουν πάρει μια περίεργη τροπή, καθώς το ζευγάρι ισχυρίζεται ότι πέθανε κατά τη διάρκεια του σεξ.

Ο 26χρονος youtuber Carlos Henrique Medeiros δηλώθηκε αγνοούμενος την ημέρα των Χριστουγέννων, αφού χάθηκαν τα ίχνη του μετά από δείπνο με φίλους. Η οικογένειά του έψαχνε νοσοκομεία και δασώδεις περιοχές με την ελπίδα να τον βρει.

Ωστόσο, η αναζήτησή τους πήρε τραγική τροπή όταν έλαβαν μια πληροφορία, που τους οδήγησε στην πίσω αυλή του σπιτιού ενός ζευγαριού που είχε επισκεφτεί τις γιορτές. Φτάνοντας στην κατοικία του ζευγαριού, η οικογένεια του Medeiros παρατήρησε ένα ύποπτο ανάχωμα. Σύμφωνα με τη New York Post, οι χειρότεροι φόβοι της οικογένειας επιβεβαιώθηκαν όταν αποκάλυψαν το μπλουζάκι του youtuber θαμμένο κάτω από το χώμα.

Αμέσως σήμανε συναγερμός στην αστυνομία και η έρευνα που ακολούθησε οδήγησε στη σύλληψη του ζευγαριού. Ο Renan José, 28 ετών, και η 24χρονη έγκυος Caroline Mello, σόκαραν τις αρχές όταν παραδέχθηκαν ότι ο Medeiros πέθανε μετά από χρήση ναρκωτικών ενώ έκανε σεξ με την αδερφή της Mello. Σύμφωνα με τον αρχηγό της αστυνομίας Luís Roberto Faria Hellmeister, η εκδοχή του ζευγαριού για το τι συνέβη είναι ότι ο Medeiros έκανε υπερβολική χρήση κοκαΐνης κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής, που οδήγησε στο θάνατό του. Το ζευγάρι φέρεται να τον έθαψε στην αυλή μέσα στον πανικό του.

«Φέρεται να πέθανε από υπερβολική δόση ενώ έκανε σεξ με την αδερφή της Caroline στο μπάνιο. Τη στιγμή που είχε οργασμό ένιωσε αδιαθεσία και έπεσε νεκρός. Αυτό είπαν», είπε ο Hellmeister.

Σύμφωνα με την αστυνομία, θα διενεργηθεί νεκροψία-νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του youtuber. Μέχρι στιγμής, δεν έχουν βρεθεί στοιχεία για τραύματα από μαχαίρι, στραγγαλισμό ή πυροβολισμούς στο σώμα. Εάν η έκθεση της νεκροψίας επιβεβαιώσει ότι ο θάνατός του ήταν ατύχημα, το ζευγάρι θα αντιμετωπίσει κατηγορίες για απόκρυψη πτώματος. Ωστόσο, εάν τα στοιχεία είναι διαφορετικά τότε θα κατηγορηθούν για ανθρωποκτονία. Η αδερφή του ωστόσο, Cristiane Aparecida Medeiros, εξέφρασε τις αμφιβολίες της για τις εξηγήσεις του ζευγαριού και διερωτήθηκε γιατί δεν κάλεσαν σε βοήθεια.

Ο youtuber Carlos Henrique Medeiros είχε πάνω από 1,77 εκατομμύρια συνδρομητές και 86.800 followers στο Instagram.

Με πληροφορίες του New YorkPost / Lifo

#TAGS
Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα