Ένας χρόνος από τον θάνατο του Μάθιου Πέρι – Η μητέρα του περιγράφει την τελευταία φορά που τον είδε

«Μαμά σε αγαπώ, δεν φοβάμαι πια»

Parallaxi
ένας-χρόνος-από-τον-θάνατο-του-μάθιου-π-360600
Parallaxi

Ένας χρόνος πέρασε από την ημέρα που «έφυγε» ο ηθοποιός Μάθιου Πέρι στο σπίτι του στο Λος Άντζελες, στις 28 Οκτωβρίου 2023, και η οικογένειά του μίλησε στην τηλεόραση για πρώτη φορά.

Η μητέρα του Μάθιου Πέρι, Σούζαν Μόρισον, έδωσε συνέντευξη στη Savannah Guthrie και την εκπομπή «Today» όπου αναφέρθηκε- μεταξύ άλλων- στις τελευταίες στιγμές που πέρασε με τον γιο της λίγο πριν τον θάνατό του. «Πέρασε μια περίοδο, λίγο πριν πεθάνει, που μου έδειχνε ένα από τα καινούρια του σπίτια», δήλωσε η Μόρισον στην εκπομπή Today του NBC. «Ήρθε κοντά μου και είπε “Σε αγαπώ τόσο πολύ και είμαι τόσο χαρούμενος που είμαστε μαζί τώρα”. Ήταν σαν να ήταν προαίσθημα ή κάτι τέτοιο. Δεν το σκέφτηκα τότε, αλλά πόσα χρόνια είχαμε να κάνουμε τέτοια συζήτηση; Έχουν περάσει χρόνια».

«Ήμασταν και εξακολουθούμε να είμαστε συντετριμμένοι από τον θάνατο του Μάθιου, αλλά μας βοήθησε να γνωρίζουμε ότι οι αρχές έχουν λάβει πολύ σοβαρά την υπόθεσή του. Ανυπομονούμε να πάρει τον δρόμο της η δικαιοσύνη και είμαστε ευγνώμονες για την εξαιρετική δουλειά των υπηρεσιών των οποίων οι αρμόδιοι ερεύνησαν τον θάνατο του Μάθιου. Ελπίζουμε ότι οι αδίστακτοι προμηθευτές επικίνδυνων ναρκωτικών θα λάβουν το μήνυμα» επανέλαβε η οικογένεια του Μάθιου Πέρι.

Στη συνέντευξη, εκτός από τη μητέρα του, μίλησαν ο πατριός του, Κιθ Μόρισον και οι μικρότερες αδελφές του Μάθιου Πέρι, Κέιτλιν, Μάντελιν και Έμιλι Μόρισον, εκφράζοντας την αγάπη τους για τον ηθοποιό. «Ακόμα και τώρα, κάτι αστείο θα συμβεί, θα δω κάτι αστείο ή κάτι γελοίο στις ειδήσεις και πάω να τον πάρω τηλέφωνο», περιέγραψε η Σούζαν. «Και με συγκλονίζει που δεν είναι εκεί».

«Πηγαίνουμε στο νεκροταφείο», πρόσθεσε ο Κιθ, «και η Σούζαν κάθεται εκεί και συνομιλεί μαζί του για λίγο». Στην ερώτηση για τι της λείπει περισσότερο από εκείνον, η Μάντελιν είπε «τα πάντα», σημειώνοντας ότι οι δυο τους μοιράζονταν «μικρά αστεία». «Ήταν πάντα εκεί», μοιράστηκε. Η Κέιτλιν πρόσθεσε: «Ήταν πάντα χαρούμενος όταν ερχόταν». «Ήταν γκρινιάρης όλη την ώρα, αλλά ήταν αστείος όλη την ώρα και θα έκανε τα πάντα για σένα», είπε η Έμιλι, με τη σειρά της.

«Πραγματικά το μόνο που ήθελε ήταν να αγαπήσει και να τον αγαπήσουν», συμπλήρωσε η Έμιλι. «Πάλεψε τόσο πολύ για να νιώσει ειρήνη και νομίζω ότι έφτασε σε ένα σημείο όπου τα κατάφερε». «Ακόμη και όταν πάλευε σε σκοτεινούς καιρούς, ήμασταν πάντα περήφανοι για αυτόν», είπε η Κέιτλιν. «Ήμασταν πάντα περήφανοι για το γεγονός ότι συνέχιζε να παλεύει και ότι αφιέρωνε μεγάλο μέρος της ζωής του να βοηθά άλλους ανθρώπους».

«Ήταν πάντα πολύ μοναχικός στην ψυχή», δήλωσε η Σούζαν. «Είμαι μια πολύ τυχερή γυναίκα, αλλά υπήρχε ένα πρόβλημα που δεν μπορούσα να ξεπεράσω και είναι ότι δεν μπορούσα να τον βοηθήσω», τόνισε, αναφερόμενη στις ενοχές που βίωσε το περασμένο διάστημα, καταλήγοντας όμως, στο ότι «πρέπει να σταματήσεις να κατηγορείς τον εαυτό σου γιατί σε διαλύει».

Η οικογένεια του Μάθιου Πέρι, ο οποίος είχε μιλήσει ανοιχτά για τον αγώνα του με τον εθισμό, γράφοντας στα απομνημονεύματά του το 2022 για τον χρόνο που πέρασε μέσα και έξω από τα κέντρα αποτοξίνωσης όλα αυτά τα χρόνια, συνεχίζει το έργο του ηθοποιού και συνεργάζεται με το ίδρυμα που είχε ιδρύσει ο σταρ.

Με πληροφορίες από People και USA Today

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα