Διεθνή

Έσπασε μπουκάλι και επιτέθηκε σε συνεπιβάτες στο αεροπλάνο

Ο δράστης συνελήφθη μετά την πρoσγείωση

Parallaxi
έσπασε-μπουκάλι-και-επιτέθηκε-σε-συνε-591809
Parallaxi

Επεισοδιακή ήταν μία πτήση της British Airways από το Γκάτγουικ με προορισμό την Καραιβική καθώς ένας επιβάτης έσπασε ένα γυάλινο μπουκάλι και επιτέθηκε σε συνεπιβάτες σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail.

Πλάνα στο ίντερνετ δείχνουν τη στιγμή που στην πτήση BA2159 από το Γκάτγουικ προς τη Saint Lucia ξεσπάει καυγάς μεταξύ πολλών επιβατών περίπου μία ώρα και 20 λεπτά από την προσγείωση.

Οι πιλότοι δεν είχαν άλλη επιλογή από το να συνεχίσουν στο διεθνές αεροδρόμιο Hewanorra στο Vieux Fort στην Saint Lucia, καθώς το χάος μαινόταν στην καμπίνα.

Σύμφωνα με την St Lucia Times, ο καυγάς ξέσπασε όταν ένας επιβάτης, ο οποίος είχε αντιπαραθέσει με έναν άλλο άνδρα στην πτήση, όρμησε και εισέβαλε στην κουζίνα του αεροσκάφους.

Φέρεται να έσπασε ένα γυάλινο μπουκάλι στην κουζίνα του αεροπλάνου και επιτέθηκε με τα θραύσματα στον συνεπιβάτη του με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει. Οι επιβάτες και το προσωπικό μπήκαν στη συνέχεια στην μέση για να χωρίσουν τα δύο άτομα.

Ένα ακόμη άτομο φέρεται να τραυματίστηκε επίσης και έλαβε ιατρική βοήθεια από μια νοσοκόμα που ήταν στην πτήση.

«Ήμουν σε αυτήν την πτήση και αυτοί οι τύποι έπιναν και έκαναν αστεία μεταξύ τους πριν συμβεί αυτό», ανέφερε ένας από τους επιβάτες στην πτήση.

Μια άλλη πηγή είπε στη The Sun: «Ήταν μια πραγματικά τρομακτική εμπειρία για τους επιβάτες»

«Ξαφνικά έπεσε αίμα στην καμπίνα. Κανείς δεν ήξερε πόσο φρικιαστικό θα γινόταν. Θα μπορούσε να ήταν πολύ χειρότερα »

Το πλήρωμα καμπίνας κατάφερε θέσει υπό έλεγχο στο τέλος την κατάσταση και με τη βοήθεια του πιλότου ενημέρωθηκαν οι αρχές της Saint Lucia, πριν το αεροπλάνο προσγειωθεί.

Η αστυνομία συνέλαβε τον δράστη χωρίς επεισόδια μετά την προσγείωση, ενώ τα άτομα που τραυματίστηκαν μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο κοντινό νοσοκομείο για να λάβουν περαιτέρω ιατρική φροντίδα.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας της Αγίας Λουκίας είπε ότι το θέμα βρίσκεται υπό διερεύνηση.

«Το εξετάζουμε. Αυτό είναι ένα πολύ σοβαρό θέμα που συνέβη σε ένα αεροπλάνο. Αυτό είναι πράγματι πολύ σοβαρό», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πηγή: dailymail.co.uk / skai.gr

#TAGS
Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα