Φλόριντα: Άνδρας έδεσε το σπίτι του με… ιμάντες για να αντέξει τον τυφώνα Μίλτον – Πόσο κόστισε

«Viral» έγινε στο διαδίκτυο ο ευρηματικός κάτοικος

Parallaxi
φλόριντα-άνδρας-έδεσε-το-σπίτι-του-με-1228006
Parallaxi

Απίστευτες εικόνες κάνουν τον γύρο του κόσμου από την Φλόριντα όπου ένα άντρας «έδεσε» το σπίτι του με τεράστιους ιμάντες για να αντέξει την καταστροφική επέλαση το τυφώνα.

Καθώς η καταιγίδα κατηγορίας 3 προκαλούσε καταστροφές σε ολόκληρη την πολιτεία, ο κάτοικος του Ορλάντο στη Φλόριντα, Pedro Casares σκέφτηκε μια τρελή ιδέα για να προστατεύσει το σπίτι του. Αποφάσισε να το δέσει και όπως ήταν αναμενόμενο, έγινε viral.

Ο Casares κάρφωσε μεταλλικούς γάντζους στο έδαφος και χρησιμοποίησε μεγάλους πλαστικούς ιμάντες (το ίδιο είδος που χρησιμοποιείται συνήθως για την ασφάλιση εμπορευματοκιβωτίων σε πλοία) προσαρτημένους στους γάντζους του εδάφους.

Έδεσε με ιμάντες το σπίτι του στη Φλόριντα

Οι ειδικά σχεδιασμένοι ιμάντες και οι γάντζοι, οι οποίοι κόστισαν στον Casares 22.000 δολάρια, τοποθετήθηκαν γύρω από την οροφή του σπιτιού της οικογένειας, μετέδωσε η Mirror.

Για να ενημερώσει τους θαυμαστές της σχετικά με την κατάσταση του σπιτιού, η κόρη του Casares, η χρήστης του TikTok SimplyUniqueSmiles93, έδωσε στους θεατές μια πολυαναμενόμενη ξενάγηση στο ακίνητο.

«Ευτυχώς είμαστε καλά. Υπάρχουν πολλές πληγείσες περιοχές κοντά στο σπίτι μας», εξήγησε. «Το σπίτι είναι άθικτο. Ούτε ένα τούβλο ούτε ένα κεραμίδι δεν έχει σηκωθεί από τη στέγη. Όλα είναι καλά. Δεν πρόκειται να βγάλουμε τους ιμάντες μέχρι να τελειώσει ο τυφώνας!», είπε.

«Viral» στο διαδίκτυο ο ευρηματικός κάτοικος της Φλόριντα

Οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης είχαν ήδη δείξει έντονο ενδιαφέρον για την τεχνική του Casares πριν από την καταιγίδα. Οι περισσότεροι του έβγαζαν το καπέλο για τη στάση του να «σκέφτεται έξω από το κουτί», τον αποκαλούσαν «θρύλο» και εξέφραζαν τον θαυμασμό τους για τις καινοτόμες προσπάθειές του. «Αυτό είναι ό,τι πιο Φλόριντα έχω δει ποτέ», αστειεύτηκε ένας χρήστης.

«Όλοι γελούν τώρα, αλλά αυτός ο άνθρωπος θα είναι θρύλος όταν όλα τα άλλα σπίτια θα επιπλέουν στο δρόμο και αυτός θα κάθεται στη νέα πισίνα του σαλονιού του και θα βλέπει τηλεόραση», σχολίασε κάποιος

«Εκτιμώ πραγματικά την προσπάθεια. Ελπίζω να πετύχει», εξέφρασε την υποστήριξή του ένας άλλος.

«Σκέφτεται έξω από το κουτί και χρειαζόμαστε περισσότερους ανθρώπους σαν αυτόν» επαίνεσε ένας άλλος χρήστης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης σε μια ανάρτηση.

Πηγή: iefimerida.gr

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα