Γάζα: 12 Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν σε αεροπορική επιδρομή σε «ασφαλή ζώνη»

Νέα ισραηλινά χτυπήματα στον Λίβανο.

Parallaxi
γάζα-12-παλαιστίνιοι-σκοτώθηκαν-σε-αερο-1115121
Parallaxi

Ισραηλινή επίθεση κόστισε τη ζωή σε 12 Παλαιστίνιους, ανάμεσά τους και εννιά άτομα από την ίδια οικογένεια σε μια καθορισμένη «ασφαλή ζώνη» αφού ακολούθησαν τις εντολές του Ισραήλ να φύγουν από την ανατολική Χαν Γιουνίς, σύμφωνα με το Associated Press.

Τα Ηνωμένα Έθνη υπολογίζουν ότι πάνω από 250.000 άνθρωποι έχουν επηρεαστεί από την εντολή εκκένωσης των IDF για τη Χαν Γιουνίς, με τον συνολικό αριθμό των εκτοπισμένων να έχουν φτάσει τα 1,9 εκατομμύρια.

Μετά που εκατοντάδες άρρωστοι και τραυματίες εγκατέλειψαν το Ευρωπαϊκό Νοσοκομείο στη Χαν Γιουνίς, μόνο τρεις ασθενείς έχουν απομείνει, δήλωσε ο εκπρόσωπος του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας Ρίκ Πίπερκορν, εκλιπαρώντας το νοσοκομείο να γλιτώσει από τις επιθέσεις, καθώς η ισραηλινή χερσαία εισβολή πλησιάζει.

Οι IDF λένε ότι μαχητικά αεροσκάφη εξαπέλυσαν πλήγματα κατά τη διάρκεια της νύχτας σε τοποθεσίες της Χεζμπολάχ στον νότιο Λίβανο

Ισραηλινά μαχητικά αεροσκάφη έπληξαν κατά τη διάρκεια της νύχτας τοποθεσίες της Χεζμπολάχ στον νότιο Λίβανο, σύμφωνα με τις IDF.

Οι στόχοι περιλάμβαναν ένα κτίριο που χρησιμοποιείται από την ένοπλη οργάνωση στην Αϊταρούν και υποδομές στην Μπλίντα, τη Γιαρούν και την Ταΐρ Χαρφά, σύμφωνα με τον ισραηλινό στρατό.

Οι IDF λένε ότι βομβάρδισαν επίσης περιοχές κοντά στην Λαμπούνε και τη Σιχίνε με πυροβολικό για να «απομακρύνουν τις απειλές».

Δώδεκα Παλαιστίνιοι σκοτώθηκαν σε αεροπορική επιδρομή σε «ασφαλή ζώνη» – Νέα ισραηλινά χτυπήματα στον Λίβανο.

#TAGS
Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα