Η ειδική μεταχείριση του «Diddy» μέσα στη φυλακή, δεν είναι και τόσο… ειδική

Ο γνωστός ράπερ Sean «Diddy» Combs βρίσκεται στη φυλακή περιμένοντας τη δίκη του και σύμφωνα με κάποιους που έχουν περάσει από το Μητροπολιτικό Κέντρο Κράτησης στη Νέα Υόρκη δεν πρέπει να περνάει καλά.

Parallaxi
η-ειδική-μεταχείριση-του-diddy-μέσα-στη-φ-456619
Parallaxi

Το ημερολόγιο έγραφε 16 Σεπτεμβρίου 2024 όταν ο κόσμος της βιομηχανίας της μουσικής σύστηκε με τη σύλληψη του Sean «Diddy» Combs. Το «κακό παιδί» της χιπ-χοπ σκηνής κατηγορείται για εκβιασμό, βία και σωματεμπορία γυναικών και πλέον βρίσκεται κλεισμένος στο Μητροπολιτικό Κέντρο Κράτησης της Νέας Υόρκης, καθώς ο δικαστής απέρριψε το αίτημα της νομικής του ομάδας για ορισμό εγγύησης.

Την ίδια ώρα που το μισό Χόλιγουντ και ο κόσμος της μουσικής τρέμει, μήπως το όνομά του βρεθεί στη λίστα των συνεργών του Sean «Diddy» Combs, πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν ότι ο ράπερ κάνει τη δική του ζωή μέσα στη φυλακή, έχοντας ειδική μεταχείριση εξαιτίας της περιουσίας και της φήμης του.

Ωστόσο ο Τίμοθι Σμιθ, επιχειρηματίας, σταρ του ριάλιτι «Married at First Sight» και για ένα φεγγάρι κάτοικος του Μητροπολιτικού Κέντρου Κράτησης, έχει διαφορετική άποψη. «Τα χρήματα και η φήμη του δεν θα του δώσουν ειδικά προνόμια σε σχέση με άλλους κρατούμενους» είπε ο Σμιθ στην Daily Mail Αυστραλίας και συνέχισε: «Είναι πολύ ξεκάθαρα τα πράγματα και όλοι πάνε βάση κανονισμών. Ok, ίσως σε αυτόν να του επιτρέπουν να φοράει φόρμα και αθλητικά παπούτσια, αλλά μέχρι εκεί».

Μάλιστα, τόνισε, πως αν κάποιος πάει να απαιτήσει ειδική μεταχείριση είναι εύκολο να βρεθεί στην απομόνωση, ένα μέσο που χρησιμοποιούν οι φύλακες για να «σπάσουν» τους κρατούμενους.

«Κάποιοι πιστεύουν ότι το κελί του θα έχει τηλεόραση και ραδιόφωνο, αλλά τίποτα από αυτά δεν ισχύει. Μια Βίβλο έχει και το δικαίωμα σε ένα βιβλίο την εβδομάδα. Και μόλις 300 λεπτά το μήνα για να χρησιμοποιεί το τηλέφωνο» τόνισε ο Τίμοθι Σμιθ. Η διαφορά του Diddy σε σχέση με τους άλλους κρατούμενους είναι ότι ότι βρίσκεται σε μια πτέρυγα μόνος του, χωρίς επαφή με άλλους, καθώς αναμένει τη δίκη του.

#TAGS
Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα