Αθλητισμός

Η FIFA απαγορεύει στον Ζελένσκι να μιλήσει στον τελικό του Μουντιάλ

«Εκτός του παιχνιδιού ο καθένας μπορεί κάλλιστα να λέει την γνώμη του», ανέφερε ο πρόεδρος της FIFA, Τζάνι Ιφαντίνο.

Parallaxi
η-fifa-απαγορεύει-στον-ζελένσκι-να-μιλήσε-890635
Parallaxi

Ο πρόεδρος της FIFA, Τζάνι Ιφαντίνο φαίνεται πως απαγόρευσε στον Βολοντομίρ Ζελένσκι να μιλήσει πριν την έναρξη του μεγάλου τελικού του Παγκοσμίου Κυπέλλου ανάμεσα σε Αργεντινή και Γαλλία.

Ο Ζελένσκι, που είναι ο πρωθυπουργός της Ουκρανίας, η οποία αντιστέκεται στην ρωσική εισβολή από τον Φεβρουάριο, ήθελε να στείλει ένα μήνυμα παγκόσμιας ειρήνης μπροστά σε ολόκληρο τον κόσμο.

Ο πρόεδρος της FIFA, φαίνεται πως δεν επέτρεψε στον Βολοντομίρ Ζελένσκι να το κάνει αυτό, διότι πιστεύει πως το σημερινό παιχνίδι πρέπει να είναι μία εορτή και δεν μπορούν να χωρέσουν διαμαρτυρίες μέσα σε αυτή.

Η χαρακτηριστική του δήλωση ήταν αυτή:

«Φυσικά όλοι είναι ευπρόσδεκτοι να πουν την γνώμη τους. Όμως στο γήπεδο, πρέπει να σεβαστούμε πάνω από όλα το ίδιο το ποδόσφαιρο και τους κανόνες του. Πρέπει να δώσουμε στους 1.000.000.000 και πάνω οπαδούς που θα δούνε το σημερινό παιχνίδι μια στιγμή που θα ξεχάσουν όλοι τα προβλήματα τους, στα 90 ή 120 ή και 120 και τα πέναλτι λεπτά που θα κρατήσει το παιχνίδι. Εκτός του παιχνιδιού ο καθένας μπορεί κάλλιστα να λέει την γνώμη του».

πηγή – ertnews

Σχετικά Αρθρα
Σχετικά Αρθρα